Connect with us

Hirdetés

technokrata

Telefonálás kábeltévés hálózaton

Kütyük

Telefonálás kábeltévés hálózaton

T-Kábel Budapesten is.

A vállalat 2007 februárjától már a budapesti, és számos Budapest környéki hálózatán is elindítja kábeltelefonos szolgáltatását. Ezzel úgynevezett triple-play szolgáltatást nyújtanak, azaz ugyanazon a kábelen érkezhet az előfizetőhöz a televíziós programkínálat, a szélessávú Internet-hozzáférés és a vezetékes telefon szolgáltatás. A szolgáltatás használatba vételéhez csak a társaság által térítésmentesen biztosított és telepített kábelmodem szükséges – ehhez bármilyen hagyományos telefonkészülék csatlakoztatható, és a régi, jól megszokott vezetékes telefonszám megtartása sem jelent akadályt. A T-Kábel kábeltelefon előfizetői helytől és napszaktól függetlenül, minden időben 0 Ft-os percdíjakon, kapcsolási díj nélkül hívhatják egymást.

2007 februárjától a kábeltelefon szolgáltatásának megrendelésére a következő területek T-Kábel visszirányúsított hálózatával lefedett részein nyílik lehetőség: Budapest kerületeinek többsége (II., III., IV., VI., VIII., IX., X., XI., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XX. és XXIII. kerületek), Érd 23-as körzet, Diósd, Pusztazámor, Sóskút, Pomáz, Üröm és Nagykovácsi. A pontos létesítési területekről és a szolgáltatás részleteiről a (helyi tarifával hívható) 1298-as telefonos ügyfélszolgálaton vagy a cég weboldalán kaphatnak felvilágosítást az érdeklődők.

A 2005 közepe óta „bedrótozott” területek: Békés, Békéscsaba, Csömör, Doboz, Dunakeszi, Esztergom, Fót, Gyula, Hódmezővásárhely, Kiszombor, Makó, Orosháza, Szeged, Tura, Vecsés, Veresegyház.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés