Connect with us

technokrata

Kémfotók: Sony Ericsson W610i – 2 megapixeles Walkman

Kütyük

Kémfotók: Sony Ericsson W610i – 2 megapixeles Walkman

A Sony Ericsson hamarosan egy újabb Walkman mobilt fog bejelenteni.

A hivatalos formában várhatóan ma délelőtt bemutatkozó készülékről már most elérhető néhány kémfotó. Az alábbi felvételeken látható Sony Ericsson újdonság minden valószínűség szerint W610i típusjelzéssel kerül majd forgalomba. A W610i egyébként nem más, mint az ugyancsak érkezőben lévő, Cyber-shot besorolású K550i zenelejátszásra kihegyezett Walkman kiadása.

A hagyományos (candybar) kialakítással rendelkező Sony Ericsson W610i CMOS szenzoros fényképezőgépével maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontásban fotózhatunk. Érdekesség, hogy az optika felett nem is egy, hanem rögtön két LED-segédfényt találunk, ami vélhetően elég nagy fényerőt biztosít a rossz fényviszonyok melletti fotózáshoz.

Egyedi megoldás, hogy a rendszercsatlakozó ezúttal nem a szokott helyén, az alsó élen kapott helyet, hanem a telefon baloldalának alsó szekciójában. A feltehetően GPRS és EDGE kompatibilis Sony Ericsson W610i kijelzője 176×220 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú.

Az RDS funkciós sztereó FM rádióval felszerelt, háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Sony Ericsson újdonság belső memóriája Memory Stick Micro (M2) memóriakártyák segítségével bővíthető. Az ár egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle