Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ez nem illúzió!

Kütyük

Ez nem illúzió!

Az LG óriási felhajtást csap legújabb és egyben legcsillogóbb mobilja bejelentése kapcsán.

A világhírű illuzionista David Blaine lesz az LG Shine, az úgy nevezett Black Label sorozat legújabb tagjának arca, az LG Mobile-lal kötött megállapodása értelmében.

Az LG Shine bevezetésének alkalmából David Blaine ugyanabban a londoni színházban tartja majd bemutatóját, ahol 100 évvel ezelőtt a legendás Houdini véste rá nevét az illuzionisták névtáblájára. Ez lesz az első alkalom, hogy David Blaine-nel személyesen találkozhatnak brit rajongói, miközben a ˝Kártyák Királya˝ a vendégek közé vegyülve mutatja majd be elképesztő trükkjeit.

David Blaine látogatását megelőzően egyedülálló felvételek készültek az illuzionistáról, melyek stílusos, modernkori bűvészként – a Kártyák Királyaként – ábrázolják őt. David Blaine az LG Shine bevezetőjén lép fel a korábban ˝The Hippodrome˝-ként ismert Cirque-ben 2007. február 7-én, szerdán.

A készülék fényes és teljes egészében fémből készült teste az LG legújabb fejlesztéseit és egy rendkívül hosszú élettartamú akkumulátort rejt magában. A mindössze 13 milliméter vastag sliderphone TFT kijelzője a mai elvárásoknak megfelelően QVGA (320×240 pixel) felbontású és 262 ezer színárnyalatú, a digitális fényképezőgép modul pedig 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontású.

Az angliai Shine modell részletes technikai információit a február 7-i hivatalos termékbemutatón hozzák nyilvánosságra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés