Connect with us

technokrata

T-Mobile: a havidíj kétszerese lebeszélhető!

Kütyük

T-Mobile: a havidíj kétszerese lebeszélhető!

A T-Mobile egy új díjcsomagot vezetett be.

A Dupla Profit díjcsomag havidíjának a kétszeresét le lehet beszélni, emellett számos egyéb szolgáltatás is igénybe vehető. A Dupla Profit díjcsomag azon túl, hogy vonzó tarifákkal és dupla havi díj lebeszélhetőséggel rendelkezik, számos további kedvezményt kínál. A különböző opciókból mindenki saját igényei szerint válogathat, hogy kedvezményes díjcsomagját leginkább cége és saját igényeihez igazíthassa.

A díjcsomagot elsősorban azon üzleti előfizetőiknek ajánlható:
-akiknek fontos, hogy kollégái egymás közt 0 Ft-os percdíjon beszéljenek
-akik egy adott vezetékes körzetbe sokat telefonálnak
-akik szeretnék kedvezményes tarifával külföldi számot hívni.

Üzleti díjcsomag: kizárólag cégbíróságon bejegyzett, adószámmal rendelkező gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók, továbbá valamennyi nyilvántartásba vett más szervezet részére elérhető, a díjcsomagra és a hozzá kapcsolódó kedvezményekre vonatkozó keretmegállapodás megkötésével igénybevehető díjcsomagok.

A minimum 2 darab előfizetéssel igénybe vehető Dupla Profit 10, Dupla Profit 30 és Dupla Profit 60 csomagok havi előfizetési díja egyaránt 1.800 forint, a számlázási egység pedig rendre 10, 30, illetve 60 másodperc. A részletes díjszabás fellelhető a szolgáltató weboldalain.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle