Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pannon: napijegyet tessék!

Kütyük

Pannon: napijegyet tessék!

A Pannon egy új megoldással rukkolt elő.

MobilAdat Napijegy néven praktikus új megoldást vezet be a Pannon a mobiltelefonjukon internetezni, e-mailezni, WAP-ozni kívánóknak. A MobilAdat Napijeggyel kiszámítható ráfordítással, egyszerűen és rugalmasan vehetők igénybe mobilon az internet megszokott szolgáltatásai.

A MobilAdat Napijeggyel 190 forintért 10 MB belföldi adatforgalmat biztosít a Pannon. Az új szolgáltatást kártyás és számlás előfizetők egyaránt használhatják az egyszeri, díjmentes megrendelést követően bármelyik napon. A MobilAdat Napijeggyel így csak akkor és azon a napon kell fizetni a szolgáltatásért, amikor az adatforgalom keletkezik. A 10 MB-ot meghaladó adatforgalom 3 forint/10 KB áron vehető igénybe. A szolgáltatásnak havidíja nincs, a MobilAdat Napijegy az igénybe vétel napjának végéig érvényes, megrendelhető a 1741-es díjmentesen hívható telefonszámon.

Mobiltelefonunk segítségével így bárhol és bármikor kedvünkre szörfölhetünk a világhálón, ellenőrizhetjük e-mailjeinket, ráadásul a Pannon W@P oldaláról díjmentesen letölthető Opera Mini böngésző használatával időt és pénzt takaríthatunk meg, mivel az alkalmazás a mobiltelefonok képernyőjéhez alakítja az internetes oldalakat.

A Pannon közel 100 százalékos mobil szélessávú (EDGE, UMTS) lakossági lefedettséget kínál, az így megnövekedett adatátviteli sebességnek köszönhetően felgyorsul a mobil internetezés, a multimédiás üzenetküldés és az e-mailezés, a WAP-on az információk, a mobil videók, tévéműsorok, élő adások, letölthető zeneszámok elérése.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés