Connect with us

Hirdetés

technokrata

Olcsó és designos mobil – OLED-del

Kütyük

Olcsó és designos mobil – OLED-del

Egy készülék azoknak, akik a mobiljukkal leginkább csak telefonálni szoktak.

A Philips időről időre szépen csendben bejelent egy-egy új mobiltelefont: ezúttal a Xenium 9@9F típusjelzésű újdonság került sorra. Ez a kétnormás (900/1800 MHz) GSM modullal felvértezett készülék teljesen hagyományos (candybar) kialakítást kapott. A visszafogott eleganciával rendelkező mobil 100,7 milliméter hosszú, 44 milliméter széles és 15,7 milliméter vastag, miközben egész pontosan 77 grammot nyom a mérlegen.

A Philips Xenium 9@9F talán legérdekesebb alkotóeleme a kijelző, mely a megszokottól eltérően nem cSTN, vagy TFT, hanem a legfejlettebb OLED technológiára építkezik. A fejlett technológia ezúttal azonban sajnos nem egyenértékű a gyönyörű képi világgal, hiszen az alig 1,46 colos képátlójú display mindössze 128×128 képpontos felbontású, ezenkívül pedig 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

A digitális fényképezőgép modul kimaradt a multimédiás repertoárból, valamint komoly negatívum, hogy a legújabb Xenium-ból az EDGE és az UMTS is hiányzik, így a leendő vásárlóknak be kell érniük a nem túl gyors GPRS adatátvitellel.

Hiányzik továbbá a Bluetooth támogatás, ellenben a telefon részét képezi többek közt egy WAP böngésző alkalmazás, a Java MIDP 2.0, SMS, EMS és MMS kompatibilitás, valamint egy 950 mAh kapacitású lítium-polimer akkumulátor. A készenléti idő, illetve a beszélgetési idő egyelőre ismeretlen, mint ahogy még a telefon áráról sincsenek pontos információink.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés