Connect with us

technokrata

Nokia N95 csúcsmodell a T-Mobile-nál!

Kütyük

Nokia N95 csúcsmodell a T-Mobile-nál!

Aktuális Nokia nagyágyú a magenta színű operátornál.

Hazánkban még meglehetősen kevesen vehettek kézbe Nokia N95-öt, a szomszédos Ausztriában megrendezett ITnT szakkiállítás látogatói viszont már kedvükre nyomogathatták a sikervárományos modellt – még pedig a T-Mobile standján. A rendezvényen kiállított tesztkészülékek érezhetően stabilabban és gyorsabban működtek, mint az általam még tavaly ősszel kipróbált első prototípusok, azonban a T-Mobile osztrák munkatársaitól megtudtam, hogy még ezek a modellek sem a teljesen végleges, kereskedelmi forgalomban megjelenő változatok.

Ahogy arról nemrégiben beszámoltunk, brit nagykereskedők várhatóan március 7-én kapják meg az első N95 szállítmányokat, így a készülék minden valószínűség szerint március második hetében jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban. Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a készülék Európa többi részén körülbelül két hét csúszással, valamikor március végén, április elején debütál majd a piacon.

A Nokia N95-ben egy minden korábbi Nokia telefonénál nagyobb felbontású digitális fényképezőgép lakozik: a készülék Carl Zeiss optikás kamerájával akár 5 megapixeles felbontású fotókat is készíthetők, a vele lőtt videók pedig – a gyártó szerint – a DVD-ékéhez hasonló minőséggel (30 fps) bírnak. Az elkészült fényképek és videók nem csak a telefon kijelzőjén, hanem akár egy hagyományos televíziós készüléken is megtekinthetők, ugyanis többek közt TV-kimenet is került a kis masinába.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle