Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyen Wi-Fi jár a Windows Vistával

Kütyük

Ingyen Wi-Fi jár a Windows Vistával

Ki korán kel, aranyat lel.

A The Cloud nevű brit hotspot üzemeltető nemrég jelentette be, hogy a Windows Vistát elsők között alkalmazók most háromhónapnyi ingyenes Wi-Fi hozzáférést kapnak. A cég közlése szerint a promóciós akcióra azért őket kérte fel a Microsoft, mert a szigetországban igen kiterjedt hálózattal rendelkeznek. Ez egészen pontosan 7500 forró pontot jelent az Egyesült Királyságban, ideértve a repülőtereken, a vonatállomásokon és hotelekben működtetett access pointokat, valamint az összes többi forró zónát, amely hat városközpontban biztosít vezetéknélküli Internet-hozzáférést.

A The Cloud ingyenes szolgáltatását a korai alkalmazók a Microsoft Vista brit kezdőlapján keresztül vehetik igénybe; bár az oldalon nem reklámozzák a két vállalat közti megállapodást. Mindezt egyébként anélkül lehet kihasználni, hogy bármilyen bank- vagy hitelkártya adatot meg kellene adni, közölte a szolgáltató.

Hasonló akciót indít az Egyesült Államokban is a Microsoft: itt a T-Mobile-lal kötött a The Cloudéval analóg megállapodást. A távközlési óriás bejelentése szerint egészen április 30-ig lehet jelentkezni az akcióra, és feliratkozni a „próbakörre”. A fentiekhez fogható hazai kezdeményezésről nincs információnk; és a relatív alacsony lefedettség miatt valószínűleg ilyesmire nem is kerül sor Magyarországon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés