Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kiváló kémfotók: vadiúj Sony Ericsson!

Kütyük

Kiváló kémfotók: vadiúj Sony Ericsson!

Sony Ericsson hamarosan egy újabb Cyber-shot mobilt fog bejelenteni.

AA hivatalos formában várhatóan február 6-án bemutatkozó készülékről már most kiváló minőségű fényképek érhetők el. Az alábbi, mobile01-féle fotókon látható Sony Ericsson újdonság nem más, mint az ugyancsak hamarosan érkező K550i i-mode kompatibilis testvérmodellje, a K550im.

A hagyományos (candybar) kialakítással rendelkező Sony Ericsson K550im a gyártó legfrissebb Cyber-shot modellje, ennek megfelelően pedig fejlett fotós szolgáltatásokkal rendelkezik. Míg a Sony Ericsson K510i típusjelzésű elődmodellben csak egy 1,3 megapixeles (1.280×1.024 képpont) kamera volt, addig a friss jövevény fényképezőgépével már akár 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontásban is fotózhatunk. Hasznos, hogy az optikát elhúzható fedlap védi, így nincs kitéve az összekarcolódás veszélyének. Érdekesség, hogy az optika felett nem is egy, hanem rögtön két LED-segédfényt találunk, ami vélhetően elég nagy fényerőt biztosít a rossz fényviszonyok melletti fotózáshoz.

Egyedi megoldás, hogy a rendszercsatlakozó ezúttal nem a szokott helyén, az alsó élen kapott helyet, hanem a telefon baloldalának alsó szekciójában. A feltehetően GPRS és EDGE kompatibilis Sony Ericsson K550im kijelzője 176×220 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú.

Az RDS funkciós sztereó FM rádióval felszerelt, háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Sony Ericsson K550im 64 MB-os belső memóriája Memory Stick Micro (M2) memóriakártyák segítségével bővíthető. A telefon várhatóan fekete és fehér változatban is elérhető lesz a piacon. Az ár egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés