Connect with us

technokrata

Filléres árú, titkos Sony Ericssonok!

Kütyük

Filléres árú, titkos Sony Ericssonok!

A Sony Ericsson nem csak a megapixel növelésre, vagy például a Wi-Fi-re figyel oda.

Nem bizony, ennek megfelelően hamarosan bemutatkoznak a gyártó azon vadonatúj mobiltelefonjai, melyek nem széles szolgáltatási körükről, hanem sokkal inkább elérhető árukról ismerszenek meg. Egész konkrétan két új, abszolút low-end kategóriás telefonról beszélhetünk, még pedig a Kim és a Melody fejlesztési kódnevű termékekről.

Plekyák szerint ez a két készülék Sony Ericsson J110i és Sony Ericsson J120i néven debütál majd a kereskedelmi forgalomban, és közös vonásuk, hogy a tavaly februárban bejelentett Sony Ericsson J100i-re építkeznek. Egyelőre vajmi kevés konkrétum tudható róluk, csupán csak annyi, hogy a joystick kezelőszerv némileg át lett dolgozva, illetve, hogy a J120i a beépített sztereó FM rádióval ˝tud többet˝, mint a J110i.

Sony Ericsson J100i
A Sony Ericsson J210i-vel közeli rokonságban lévő Sony Ericsson J100i egy hagyományos kialakítású, rejtett antennás újdonság, mely egész pontosan 100 milliméter hosszú, 44 milliméter széles és 18 milliméter vastag (90 köbcentiméter), miközben tömege alig 70 gramm.

A J100i-be nem monokróm, hanem színes kijelző került, no persze egy igen csak egyszerű darab. A cSTN technológiára építkező folyadékkristályos kijelző mindössze 96×64 képpontot tudhat magáénak, ezenkívül pedig mintegy 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. Abszolút low-end kategóriáról lévén szó, nem meglepő, hogy a digitális fényképezőgép ezúttal kimaradt a multimédiás repertoárból.

A kétnormás (GSM 900/1800 MHz) Sony Ericsson J100i kapcsán említést érdemel többek közt a csoportos SMS-küldési lehetőség, a harminckét szólamú polifonikus hangzás, a vibramotor, a 250 férőhelyes névjegyzék, valamint a 250 órás készenléti, illetve 300 perces beszélgetési idő.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák