Connect with us

T-Mobile: túl a 100 millión!

Kütyük

T-Mobile: túl a 100 millión!

A T-Mobile ismét egy új mérföldkőhöz érkezett.

A magenta színekben pompázó mobil szolgáltató munkatársai bejelentették, hogy a T-Mobile globális előfizetői bázisa nemrégiben átlépte a 100 millió főt. A mobilcégnek jelenleg már mintegy 106,4 millió előfizetője van világszerte, ami egy év alatt közel 8,8 százalékos növekedést jelent. Az egyik legnagyobb piacon, Németországban a 6,4 százalékos éves növekedésnek köszönhetően ma már több mint 31,4 millió T-Mobile előfizetőt tartanak nyilván, és egyedül a legutóbbi negyedévben 764 ezer új T-Mobile-ost regisztráltak.

Az Egyesült Államokban még nagyobb volt a növekedés 2006-ban: az operátor 15,4 százalékos előfizetőszám bővülést jegyezhetett fel, így az USA-ban ma már több mint 25 millióan használnak T-Mobile SIM kártyát. A T-Mobile Európában jelenleg valamivel több mint 81 millió előfizetőt tudhat magáénak, ami éves szinten körülbelül 6,9 százalékos növekedést jelent.

Mint ismeretes, hazánkban a T-Mobile a legnagyobb mobil szolgáltató. Az NHH legfrissebb jelentése szerint a forgalmazásban résztvevők száma alapján 2006 december végén a T-Mobile hazai piaci része 44,95 százalék volt. A T-Mobile ügyfélszám alapján számított részesedése 2006 végén 44,46 százalék volt.

Jelenleg a T-Mobile az egyetlen hazai szolgáltató, mely nem csak UMTS (3G), hanem HSDPA (3,5G) szolgáltatással is rendelkezik. Ez a szolgáltatás ma már nem kevesebb mint 3 Mbit/s-os letöltési sebességet biztosít az előfizetők számára. Emlékezetes, hogy a T-Mobile volt hazánk első 3G szolgáltatója is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom