Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile: túl a 100 millión!

Kütyük

T-Mobile: túl a 100 millión!

A T-Mobile ismét egy új mérföldkőhöz érkezett.

A magenta színekben pompázó mobil szolgáltató munkatársai bejelentették, hogy a T-Mobile globális előfizetői bázisa nemrégiben átlépte a 100 millió főt. A mobilcégnek jelenleg már mintegy 106,4 millió előfizetője van világszerte, ami egy év alatt közel 8,8 százalékos növekedést jelent. Az egyik legnagyobb piacon, Németországban a 6,4 százalékos éves növekedésnek köszönhetően ma már több mint 31,4 millió T-Mobile előfizetőt tartanak nyilván, és egyedül a legutóbbi negyedévben 764 ezer új T-Mobile-ost regisztráltak.

Az Egyesült Államokban még nagyobb volt a növekedés 2006-ban: az operátor 15,4 százalékos előfizetőszám bővülést jegyezhetett fel, így az USA-ban ma már több mint 25 millióan használnak T-Mobile SIM kártyát. A T-Mobile Európában jelenleg valamivel több mint 81 millió előfizetőt tudhat magáénak, ami éves szinten körülbelül 6,9 százalékos növekedést jelent.

Mint ismeretes, hazánkban a T-Mobile a legnagyobb mobil szolgáltató. Az NHH legfrissebb jelentése szerint a forgalmazásban résztvevők száma alapján 2006 december végén a T-Mobile hazai piaci része 44,95 százalék volt. A T-Mobile ügyfélszám alapján számított részesedése 2006 végén 44,46 százalék volt.

Jelenleg a T-Mobile az egyetlen hazai szolgáltató, mely nem csak UMTS (3G), hanem HSDPA (3,5G) szolgáltatással is rendelkezik. Ez a szolgáltatás ma már nem kevesebb mint 3 Mbit/s-os letöltési sebességet biztosít az előfizetők számára. Emlékezetes, hogy a T-Mobile volt hazánk első 3G szolgáltatója is.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés