Connect with us

technokrata

Még egy napig ingyenes!

Kütyük

Még egy napig ingyenes!

Holnap véget ér a Pannon december elején indult videotelefonos akciója.

Holnapig még kipróbálható, hogy pontosan milyen is videotelefonálni – ingyen. 2007. január 31-ig a Pannon hálózatán belül hazánkban ingyen videotelefonálhat minden kártyás és számlás előfizető. A koncentrált fejlesztéseknek köszönhetően immár több mint 40 településen működik a Pannon ezen, harmadik generációs (3G) hálózat biztosította szolgáltatása.

A számtalan mobilszélessáv képes készülék között mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt, a videotelefonáláshoz is több márka több típusa közül lehet választani a Pannonnál. A Pannon ma hazánkban az egyik legnagyobb mobil szélessávú lefedettséget (EDGE, UMTS) biztosítja. Több mint 2.600 településen, a magyar lakosság közel 95 százaléka számára elérhető a gyorsabb adatátvitelt biztosító hálózat.

A videotelefonálás az alábbi településeken érhető el:
Budapest , Győr, Szombathely, Székesfehérvár, Pécs, Szeged, Miskolc, Debrecen, Siófok, Tatabánya, Nyíregyháza, Kecskemét, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Érd, Fót, Göd, Gyál, Horány, Halásztelek, Kistarcsa, Maglód, Mogyoród, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetmonostor, Szigetszentmiklós, Szilasliget, Sződliget, Vecsés, Budakalász, Biatorbágy, Ecser, Vác.

A Pannonnál egyébként csúcsidőn kívül és csúcsidőben is azonos áron videotelefonálhatunk: a hálózaton belüli hívások percdíja 90 forint, a hálózaton kívülieké pedig 110 forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp