Connect with us

Érkeznek a vadiúj McLaren Mercedes-ek!

Kütyük

Érkeznek a vadiúj McLaren Mercedes-ek!

Friss infók a száguldó Ezüst Nyílak szerelmeseinek szánt új mobilokról.

Mint ismeretes, a Vodafone idéntől már nem a Ferrarinak, hanem annak ellenlábasának, a McLaren Mercedes-nek a főszponzora a Forma 1-ben. Ez a változás nem csak az autósportban, hanem a mobil operátor termékkínálatában is tetten érhető, ugyanis nemrégiben hivatalosan is bemutatkozott a Vodafone első McLaren designos telefonja. A ˝Vodafone McLaren Mercedes˝ felirattal díszített Sharp 770SH immár természetesen nem vörös, hanem ezüst színben pompázik.

A spéci Sharp készülék európai forgalmazása várhatóan február közepén fog megkezdődni. A készülék előfizetéssel 90 eurós (23 ezer forint), előfizetés nélkül pedig mintegy 320 eurós (82 ezer forint) áron lesz kapható. Némi üröm az örömben, hogy a 770SH F1 kiadása hazánkban várhatóan nem lesz kapható.

Mint ismeretes, a Vodafone ezenkívül két másik F1 mobilt is bemutatott, a Vodafone McLaren Mercedes SGH-Z720M-et és a Vodafone McLaren Mercedes GX29-et. Információink szerint a GX29 kapható lesz Magyarországon, a másik Samsung F1 mobil hazai jövője azonban egyelőre ismeretlen.

A tavalyi CeBIT-en debütált Sharp 770SH-ban egy háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot, ezenkívül pedig UMTS (2100 MHz) hálózatokban is használható a telefon. A rejtett antennás, igen csak szögletesre szabott mobil csukott állapotban 101 milliméter hosszú, 49 milliméter széles és 17,1 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 110 grammot nyom.

A kívül elhelyezett digitális fényképezőgép modul segítségével maximum 1,3 megapixeles felbontású fotók készíthetők, de a videótelefonos funkciók miatt egy második, kiegészítő kamera is került a 770SH-ba, mely a belső fő kijelző alatt kapott helyet. Ez a TFT technológiájú display egyébként 262 ezer színárnyalatú és 240×320 pixeles (QVGA) felbontással rendelkezik.

A Sharp 770SH belső memóriája 20 MB-os kapacitású, de természetesen a memóriakártyás (microSD) bővítési lehetőségről is gondoskodtak a fejlesztők. Említést érdemel továbbá az 500 férőhelyes telefonkönyv, az elektronikus levelezési kliens, az MP3 lejátszó alkalmazás, valamint a Bluetooth kontroller. A nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári adatok szerint maximum 220 perces beszélgetési időt, illetve 340 órás készenléti időt tesz lehetővé.

A Vodafone McLaren Mercedes 770SH érdekessége továbbá a rajta helyet kapott exkluzív tartalom: videófelvételek, csengőhangok és egy autóverseny játék – természetesen minden a Forma 1 jegyében.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom