Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érkeznek a vadiúj McLaren Mercedes-ek!

Kütyük

Érkeznek a vadiúj McLaren Mercedes-ek!

Friss infók a száguldó Ezüst Nyílak szerelmeseinek szánt új mobilokról.

Mint ismeretes, a Vodafone idéntől már nem a Ferrarinak, hanem annak ellenlábasának, a McLaren Mercedes-nek a főszponzora a Forma 1-ben. Ez a változás nem csak az autósportban, hanem a mobil operátor termékkínálatában is tetten érhető, ugyanis nemrégiben hivatalosan is bemutatkozott a Vodafone első McLaren designos telefonja. A ˝Vodafone McLaren Mercedes˝ felirattal díszített Sharp 770SH immár természetesen nem vörös, hanem ezüst színben pompázik.

A spéci Sharp készülék európai forgalmazása várhatóan február közepén fog megkezdődni. A készülék előfizetéssel 90 eurós (23 ezer forint), előfizetés nélkül pedig mintegy 320 eurós (82 ezer forint) áron lesz kapható. Némi üröm az örömben, hogy a 770SH F1 kiadása hazánkban várhatóan nem lesz kapható.

Mint ismeretes, a Vodafone ezenkívül két másik F1 mobilt is bemutatott, a Vodafone McLaren Mercedes SGH-Z720M-et és a Vodafone McLaren Mercedes GX29-et. Információink szerint a GX29 kapható lesz Magyarországon, a másik Samsung F1 mobil hazai jövője azonban egyelőre ismeretlen.

A tavalyi CeBIT-en debütált Sharp 770SH-ban egy háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot, ezenkívül pedig UMTS (2100 MHz) hálózatokban is használható a telefon. A rejtett antennás, igen csak szögletesre szabott mobil csukott állapotban 101 milliméter hosszú, 49 milliméter széles és 17,1 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 110 grammot nyom.

A kívül elhelyezett digitális fényképezőgép modul segítségével maximum 1,3 megapixeles felbontású fotók készíthetők, de a videótelefonos funkciók miatt egy második, kiegészítő kamera is került a 770SH-ba, mely a belső fő kijelző alatt kapott helyet. Ez a TFT technológiájú display egyébként 262 ezer színárnyalatú és 240×320 pixeles (QVGA) felbontással rendelkezik.

A Sharp 770SH belső memóriája 20 MB-os kapacitású, de természetesen a memóriakártyás (microSD) bővítési lehetőségről is gondoskodtak a fejlesztők. Említést érdemel továbbá az 500 férőhelyes telefonkönyv, az elektronikus levelezési kliens, az MP3 lejátszó alkalmazás, valamint a Bluetooth kontroller. A nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári adatok szerint maximum 220 perces beszélgetési időt, illetve 340 órás készenléti időt tesz lehetővé.

A Vodafone McLaren Mercedes 770SH érdekessége továbbá a rajta helyet kapott exkluzív tartalom: videófelvételek, csengőhangok és egy autóverseny játék – természetesen minden a Forma 1 jegyében.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés