Connect with us

Hirdetés

technokrata

Chello: 20 megabites letöltés, adatkorlát nélkül

Kütyük

Chello: 20 megabites letöltés, adatkorlát nélkül

A UPC végre elhagyja csomagjaiból az adatforgalmi korlátokat.

Március 1-jétől megszünteti szélessávú internet-szolgáltatásának eddigi kínálatát és új, lényegesen magasabb teljesítményű csomagokat vezet be a UPC – jelentette be a szolgáltató vezérigazgatója. Joe Zuravle hozzátette: „Ennek érdekében a UPC az elmúlt és az elkövetkező hónapok során az eddigi legnagyobb mértékű internethálózati fejlesztését és kapacitásbővítését valósítja meg” – tette hozzá a vezérigazgató. Ezt alátámasztják a következő számok is: (le/feltöltés, egy éves hűségnyilatkozatra vonatkozó bruttó ár)
– Minimum csomag: 1280/256, 5500
– Medium csomag: 5120/768, 7900
– Extreme csomag: 10240/1024, 9900
– Professional csomag: 20480/1024, 16.900

A tavasz első napjától kezdődően a korábbi Chello light, standard, classic és plus elnevezésű csomagok megszűnnek, az új felhasználók már csak az új csomagokra fizethetnek elő. A megújult választék valamennyi csomagjában a UPC immár eltörli az eddigi adatforgalmi szabályokat. A UPC immár több mint 200 ezer jelenlegi előfizetőjének és az internet-hozzáférést februárban megrendelőknek a szolgáltatását egyaránt változatlan havidíj mellett automatikusan az eddigi árkategóriájuknak megfelelő, ám akár több mint tripla letöltési és dupla feltöltési sebességet biztosító új csomagokra állítják át. A már megkezdett műszaki fejlesztés és kapacitásbővítés várhatóan néhány hónapot vesz igénybe és legkésőbb július 1-jéig országszerte mindenütt befejeződik. A jelenlegi előfizetők nagy többsége március és április folyamán már érzékelheti a változásokat.

Hasonló átalakítás a Monortel ADSL kínálatában is
Hasonló feltételekkel és a kábeles internethez hasonló kínálatú portfolióra cserélik le április 1-jétől a UPC-cégcsoporthoz tartozó Monor Telefon Társaság (Monortel, MTT) szélessávú ADSL internet-szolgáltatásának választékát is. Az eltérő technológiából (a tavaly szeptemberben bevezetett ADSL2+) fakadóan azonban az MTT esetében a professional csomag nem 20, hanem 18 Mb-es csúcssebességet nyújt majd.

Internet díjcsomag UPC Telefonhoz
Az új kínálat bevezetésével egy időben a UPC Telefon előfizetői számára előfizethetővé válik egy elsősorban az internetezéssel ismerkedő, kezdő, illetve eddig telefonos betárcsázós (dial-up) kapcsolatot használók számára kialakított, belépő szintű internet-díjcsomag is. Ez az internet díjcsomag a hagyományos telefonos kapcsolatnál több mint kétszer gyorsabb sebességet (128/64 kbps) nyújt, korlátlan, folyamatos és átalánydíjas használattal, telefon-előfizetéssel együtt is csupán ötezer forint alatti áron.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés