Connect with us

technokrata

Új GPS-es okostelefon a Vodafone-nál

Kütyük

Új GPS-es okostelefon a Vodafone-nál

A vörös színekben pompázó szolgáltató újdonságával garantáltan nem fogunk eltévedni.

A Vodafone bejelentette, hogy Európában rövid időn belül meg fogja kezdeni a Vodafone VPA compact GPS típusjelzésű készülék kereskedelmi forgalmazását.

A Vodafone VPA compact GPS tulajdonképpen nem más, mint a nagy sikerű HTC Trinity enyhén módosított, Vodafone-os kiadása. A telefonban egy négysávos (850/900/1800/1900 MHz) GSM modul lakozik, mely nem csak GPRS és EDGE, hanem akár villámgyors 3G hálózatokban is használható, sőt egy szoftverfrissítéssel állítólag HSDPA-képessé is tehető majd. Wireless téren említést érdemel továbbá a Bluetooth és Wi-Fi adatátvitel, és bizony a beépített GPS navigációs modul mellett sem mehetünk el szó nélkül.

A lekerekített formavilágú VPA compact GPS-ben egy 2,8 colos képátlóval rendelkező TFT folyadékkristályos kijelző teljesít szolgálatot: a 240×320 pixeles (QVGA) felbontású és 65 ezer színárnyalatú panel természetesen érintésérzékeny.

A hátul elhelyezett kamera segítségével maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) fotókat készíthetünk, videóhívásokhoz pedig az előlapi VGA (0,3 megapixel) kamera használható.

A Windows Mobile 5.0 operációs rendszerű, 400 MHz-es órajelű Samsung processzorral szerelt smartphone 128 MB flashmemóriát és 64 MB RAM-ot tartalmaz, bővítőslotjába pedig miniSD memóriakártyák helyezhetők be. Az energiaellátásról egy 1.350 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik.

A Vodafone VPA compact GPS pontos ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp