Connect with us

Szépséges új csúszkamobil

Kütyük

Szépséges új csúszkamobil

Az LG egy igen csak szemre való új mobilról lebbentette fel a fátylat.

A dél-koreai székhelyű gyártó által most leleplezett, LG LC3200 típusjelzésű újdonság divatos szétcsúsztatható kialakítást kapott. Az LC3200 a gyártó korábbi csokimobiljaitól (például KG800) eltérően nem teljesen fekete, hanem félig ezüst színű, ezenkívül pedig lényeges különbség, hogy az új modell fontosabb kezelőszervei nem a fedlapon, hanem az alsó szekcióban, fixen kerültek elhelyezésre.

Az LG LC3200 csukott helyzetben 99 milliméter hosszú, 48,5 milliméter széles és 17 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 89 grammot nyom. A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 2 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző gondoskodik, mely elsősorban 320×240 pixeles (QVGA) felbontásáról, illetve 18 bites színmélységéről (262 ezer színárnyalat) ismerszik meg.

A középkategóriás sliderphone-ok piacán hadrendbe álló LG újdonság hátsó részében egy 1,3 megapixeles felbontású CMOS digitális fényképezőgép modul teljesít szolgálatot. Ezenkívül említést érdemel még a fejlett MP3 zenelejátszó szolgáltatás, a hatvannégy szólamú polifonikus hangzás és a CDMA kompatibilitás. Ez utóbbiból adódik, hogy az LG LC3200 hazánkban nem használható, de talán hamarosan elkészül majd a telefon GSM szabványú kiadása is.

Az LG LC3200 pontos ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom