Connect with us

Hirdetés

technokrata

Swarovski kristályos Samsung ékszermobil

Kütyük

Swarovski kristályos Samsung ékszermobil

Íme a legújabb mobiltelefon, melynek felületét alaposan felcicomázták.

A legnagyobb dél-koreai mobilgyártóként jegyzett Samsung és a világ egyik leghíresebb kristálykészítő vállalata, a Swarovski együttműködésre lépett egymással, melynek eredményeképp létrejött az alábbi fényképen látható, csili-vili Samsung 707SC mobiltelefon. A készüléknek gyakorlatilag az egész felületét Swarovski kristályok díszítik, ráadásul rengeteg különböző formában.

Az ilyen divatmobilokról sokszor hajlamosak vagyunk feltételezni azt, amit a plázacicákról, vagyis, hogy leginkább csak dekoratívak, de nem valami okosak. Nos ez esetben nagyon mellélövünk, ha így gondolkodunk. Itt van például a vezeték nélküli adatátvitel témakör: a háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Samsung 707SC nem csak az UMTS-t (3G), hanem a még annál is jelentősen gyorsabb HSDPA-t (3,5G) is támogatja.

A 2,3 colos képátlójú kijelzőre sem lehet egyetlen rossz szavunk sem, lévén, hogy a TFT technológiára épülő display egyrészt 320×240 pixeles (QVGA) felbontású, másrészt 18 bites színmélységű, tehát több mint 262 ezer színárnyalatú.

Az elforgatható optikás digitális fényképezőgép modulban egy 2 megapixeles CMOS képszenzor teljesít szolgálatot, így semmi akadálya, hogy akár 1.600×1.200 képpontos felvételeket készítsünk a telefonnal. Említést érdemel továbbá a 130 MB kapacitású belső memória, az Office dokumentumok támogatása, az MP3 zenelejátszó, illetve a Java MIDP 2.0 kompatibilitás.

A Samsung 707SC ékszermobil várható ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés