Connect with us

Ebbe beletörik a tolvajok bicskája!

Kütyük

Ebbe beletörik a tolvajok bicskája!

Ez a készülék több szempontból sem lesz a mobiltolvajok kedvelt áldozata.

Mivel a Tianyu B832 eleve egy nem túl ismert kínai gyártó, nem túl népszerű modellje, kicsi a valószínűsége annak, hogy a tolvajok kifejezetten erre a modellre szakosodnának, de ezenkívül maga a készülék is tesz arról, hogy megnehezítse a bűnözők életét. Az egyébként teljesen pofásra sikeredett mobiltelefon egyedi szolgáltatása, hogy amennyiben eltulajdonítják és a tolvaj első alkalommal SIM kártyát cserél benne, teljesen automatikusan és titokban elküldi a belehelyezett kártya adatait egy előre meghatározott számra, így minden korábbinál egyszerűbb lehet a tolvaj lebuktatása.

A hagyományos kialakítású Tianyu B832 tömege kereken 100 gramm és 100 milliméter hosszú, 51 milliméter széles, valamint 14 milliméter vastag. Az előlapon egy jól megtermett, nem kevesebb mint 2,4 colos képátlóval rendelkező TFT kijelzőt találunk, mely a mai elvárásoknak megfelelően 320×240 pixeles, vagyis QVGA felbontású, 18 bites színmélysége révén pedig több mint 262 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni.

A hátul elhelyezett digitális fényképezőgép lelke egy 2 millió képpontos CMOS szenzor, melynek segítségével maximum 1.600×1.200 pixeles fényképek készíthetők, illetve a nem túl értelmes és hasznos szoftveres interpoláció révén akár 3 megapixeles képeket is lőhetünk. Az integrált memória miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyák segítségével bővíthető.

A 2,5 milliméteres audiocsatlakozóval, TV-kimenettel és sztereó Bluetooth (A2DP) headset támogatással rendelkező kínai csodabogár ára átszámítva mintegy 45 ezer forint. Nem is rossz!Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom