Connect with us

Ajándék Opel Corsák: naponta egy a Vodafone-tól!

Kütyük

Ajándék Opel Corsák: naponta egy a Vodafone-tól!

A Vodafone egy érdekes új akciót indított.

Január 29-én, azaz ma indul és 70 napon át, április 8-ig tart a Vodafone új promóciós játéka, melyben naponta egy-egy Opel Corsa Essentia 1.0 típusú autót sorsolnak ki. A játékra a Vodafone számlás, illetve kártyás ügyfelei egyaránt regisztrálhatnak.

A Vodafone Magyarország történetének legnagyobb szabású promóciós játékával az értéknövelt szolgáltatások igénybevételét, illetve a tartalomvásárlást igyekszik népszerűsíteni. A hétfőn induló program keretében minden ügyfél a 1770-es emelt díjas számra küldött, tetszőleges tartalmú SMS-sel autós tartalomszolgáltatást, úgynevezett autóskártyát vásárolhat. Ezek a kártyák az Interneten, a www.70auto.hu oldalon férhetőek hozzá, minden autóhoz kép, műszaki információ és leírás tartozik.

A tartalomszolgáltatás mellé kapcsolódik egy játék, melynek lényege, hogy minden ügyfél, aki autóskártyát vásárol, majd a nevét tartalmazó díjmentes SMS elküldésével regisztrál, részt vehet a naponta megrendezésre kerülő sorsoláson. Minden autóskártya-vásárlás tovább növeli a játékos részvételi pontjait, és ezáltal nyerési esélyét a napi sorsoláson.

70 napon át, minden nap 10 órakor közjegyző jelenlétében sorsolnak ki egy-egy új Opel Corsa gépkocsit. A napi sorsolás azok közt zajlik, akik előző nap legalább egy autóskártyát vásároltak. A sorsoláson a játékosok az összes addig gyűjtött részvételi pontjaikkal vesznek részt. Sőt, minden vasárnap a legtöbb részvételi ponttal rendelkező játékos – sorsolás nélkül – egy Opel Corsa boldog tulajdonosa lehet. Az extra, sorsolás nélküli ajándékot azonban ugyanaz a játékos csak egyszer viheti el.

A játék időtartamának hossza, a megnyerhető ajándékok értékének nagysága, valamint a promóció felépítése miatt is egyedülálló Magyarországon. A játékosok egyrészt rendszeres, személyre szabott visszajelzést kapnak a dialógus-szerű mechanizmustól, másrészt a 70 napos promóció alatt naponta nyílik lehetőség minijátékokra, amelyekkel a regisztráltak a részvételi pontjaikat – és ezzel a nyerési esélyeiket – növelhetik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom