Connect with us

technokrata

Újabb buja Paris Hilton videó került elő

Kütyük

Újabb buja Paris Hilton videó került elő

A bulvárceleb féltett titkai a neten: fizetetlen számlák, naplók, fotók, és obszcén jeleneket.

Miután Paris Hilton nem fizetett meg egy 208 dolláros számlát cuccai tárolásáért, ezért a raktár kiárusította személyes ingóságait. Az alkalmi vételből most Bardia Persa, tisztes Internet-vállalkozó vagyon gyarapodik, aki Svájcba szállíttatta a friss zsákmányt, majd nekilátott az online értékesítésnek. A Parisexposed.com weboldalra két nap alatt több mint egymillió látogató klikkelt, azt viszont nem tudni, hogy ki volt hajlandó a turkálásért közel negyven fontot fizetni – ennyi ugyanis a havidíja a teljes anyagban való kotorászásnak.

Hogy mit is lehet megtekinteni? Rövid bepillantást nyerhetünk a világ egyik leghíresebb örökösnőjének a magánéletébe: antidepresszáns és herpesz elleni készítményeket előíró receptek, naplóoldalak, fényképek, szerződések és szerelmes levelek közül lehet válogatni.
A weboldalon található még az expasival, Joe Francis-szal készült videó is, amelyet a férfi már többször megpróbált visszavásárolni. Az E News azt nyilatkozta: “Hét millió dollárt kértek cserébe, végül mégsem sikerült megkapnom a szalagot.”Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák