Connect with us

technokrata

T-Mobile: márciusban leesik az állunk!

Kütyük

T-Mobile: márciusban leesik az állunk!

Újabb információk a T-Mobile brutális új készülékéről.

Ahogy arról a napokban beszámoltunk, a magenta színekben pompázó operátor nemsokára felveszi kínálatába a HTC-féle Athena platformra épülő T-Mobile Ameo készüléket. Azóta kiderült, hogy első körben Németországban lesz kapható az Ameo. A német T-Mobile kínálatában várhatóan valamikor március második felében felbukkanó készülék ára Relax 100 előfizetéssel 499 euró, vagyis mintegy 128 ezer forint lesz.

Ez az újdonság tulajdonképpen nem más, mint egy rendkívül széles szolgáltatási körű kommunikátor. Amikor szétnyitjuk a masinát, kifordul belőle egy nagyméretű kijelző, valamint egy teljes értékű QWERTY billentyűzet. Ez a két főbb szerkezeti elem teljesen külön életet él, azonban munka közben olyan pozícióba lehet hozni őket, mintha a készülék egy hagyományos (mini) notebook lenne.

A készülék lelke nem más, mint egy 624 MHz-es frekvencián üzemelő Intel XScale mikroprocesszor, mely többek közt 256 MB ROM és 128 MB RAM memória társaságát élvezi. A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 5 colos képátlóval rendelkező TFT panel gondoskodik, mely természetesen érintésérzékeny, valamint 65 ezer színárnyalat büszke tulajdonosa. A display felbontása 640×480 pixel (VGA).

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) T-Mobile Ameo-ban egy 3 megapixeles fényképezőgép teljesít szolgálatot, mely többek közt vakut és makró funkciót is kapott. Említést érdemel még a Windows Mobile 5.0 operációs rendszer, a 802.11b/g Wi-Fi kontroller, a miniUSB csatlakozó, valamint az miniSD kompatibilis bővítőslot. A készülék természetesen 3G kompatibilis, így többek közt videótelefonálni is lehet vele, ezenkívül pedig a villámgyors HSDPA adatátvitel sem hiányzik belőle. A 8 GB-os merevlemez és a GPS szolgáltatás már csak a hab a tortán.

A 355 gramm tömegű masina alaphelyzetben 133,1 milliméter hosszú, 97 milliméter széles és 20 milliméter vastag, energiaellátásáról pedig egy 2.100 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik. Az esetleges hazai kereskedelmi forgalmazás megkezdésének időpontja egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle