Connect with us

Kicsi a bors, de erős!

Kütyük

Kicsi a bors, de erős!

Első ránézésre talán nem is gondolnánk, hogy mi minden rejlik ennek a kis készüléknek a belsejében.

Az LG Electronics a napokban Dél-Koreában megkezdte legfrissebb mobiltelefonjának, az LG SB190 típusjelzésű készüléknek a forgalmazását. Ennek az újdonságnak a designja leginkább a gyártó közelmúltban debütált csokitelefonjainak kialakítására hasonlít, azonban lényeges eltérés, hogy a készülék vastagsága némi gyarapodáson ment keresztül. Ez elsősorban annak a következménye, hogy az LG SB190 belsejében többek közt egy integrált GPS navigációs modul is helyet kapott, ezenkívül pedig a beépített digitális TV tuner mellett sem mehetünk el szó nélkül. Ez utóbbi egyébként nem a DVB-H, hanem a DMB szabványt támogatja.

A divatos formájú, szétcsúsztatható kialakítású LG SB190-ből ezúttal kimaradt a már jól ismert érintőgombos kezelőfelület, vagyis ezúttal be kell érnünk néhány hagyományos nyomógombbal. A vizuális megjelenítésről egy 2 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző gondoskodik, mely a mai elvárásoknak megfelelően QVGA, azaz 320×240 képpontos felbontással rendelkezik, 18 bites színmélysége pedig mintegy 262 ezer színárnyalat megjelenítését teszi lehetővé.

A hátfalban elhelyezett, LED-vakus digitális fényképezőgép (CMOS) segítségével maximum 1,3 megapixeles felbontású fotók készíthetők, de természetesen a videórögzítő funkció sem hiányzik a kamerából.

A fejlett MP3- és videólejátszó funkciókkal, illetve hatvannégy szólamú polifonikus csengőhangokkal felvértezett LG csúszkamobil újdonság csukott helyzetben 100,8 milliméter hosszú, 48,8 milliméter széles és 19,8 milliméter vastag.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom