Connect with us

technokrata

Saját fotók: Motorola W510 – középpenge

Kütyük

Saját fotók: Motorola W510 – középpenge

A Motorola az alsóbb termékkategóriában is pengézik.

A mellékelt fényképeken az amerikai székhelyű gyártó legfrissebb fejlesztése, a Motorola W510 látható. Mint ismeretes, a Motorola az ilyen és ehhez hasonló, W sorozatú termékek révén szeretné minden korábbinál szélesebb körben elterjeszteni egyrészt a divatos külsőt, másrészt az ultra-vékony kialakítást.


A széthajtható kialakítással rendelkező Motorola W510 a relatíve olcsó W termékcsalád egyik legfelső modellje, ennek megfelelően ebből a telefonból már nem hiányzik a kiegészítő külső kijelző, illetve a digitális fényképezőgép modul. A nyolcszoros digitális zoom funkciós kamerában egy 1,3 megapixeles felbontású, CMOS technológiájú képszenzor teljesít szolgálatot, mely fotózáson kívül természetesen videózni is tud.

A belső kijelző felbontása 176×220 pixel, az egyelőre ismeretlen kapacitású belső memória pedig memóriakártyák segítségével bővíthető. Az előreláthatólag a februári 3GSM Világ Kongresszuson debütáló készülék még nem 3G (UMTS) kompatibilis, ellenben a GPRS és EDGE adatátvitelt már támogatja. A várható árat egyelőre sűrű homály fedi.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle