Connect with us

technokrata

Percrekészen az asztali PC-től távol is

Kütyük

Percrekészen az asztali PC-től távol is

Fellendülhet az okostelefonok eladása.

Az 1992-ben, Izlandon alapított OpenHand magyarországi piacralépését Sigurdur Björnsson, a vállalat fejlesztési igazgatója jelentette be. Az OpenHand mobilszolgáltatóktól és a mobilkészülékek gyártóitól függetlenül kínálja szolgáltatását. Ügyfelei kiválasztják az igényeiknek megfelelő mobilkészüléket, legyenek azok bármelyik mobilhálózaton, az OpenHand pedig házhoz viszi irodájukat, bárhol legyenek a világon. Az OpenHand lehetővé teszi a teljes irodai dokumentáció biztonságos, valósidejű elérését és menedzselést.

Egy OpenHand licenc birtokában korlátlan számú mobilkészüléken (mobiltelefonon, PDA-an vagy akár notebookon is) használható a szolgáltatás.

Az OpenHand által viszontforgalmazásra kínált „Mobile E-mail” szolgáltatás mobilizálja ügyfelei levelező rendszerét, és a fejlesztő partnereknek kínált „Framework” fejlesztői környezet segítségével az egyedi alkalmazások is egyszerűen mobilizálhatók. Központilag, igény szerint alkalmazható az adatbiztonsági szabályok teljes skálája a használhatóság feláldozása nélkül, így a bizalmas adatok gondatlan kezelése könnyen elkerülhető. Nem történik szinkronizáció, azaz a hordozható készülékeken csak az utolsó néhány levél kerül tárolásra – a telefon elvesztése, ellopása esetén sem fenyegeti komoly adatszivárgás az érintett céget.

Támogatott levelező platformok
– Microsoft Exchange v5.5, v2000, v2003
– Lotus Domino v6.0, v6.5, v7.0
– IMAP 4 (Groupwise, Mirapoint, Communigate)

Mobilkészülék kompatibilitás
– Okostelefonok
– PDA-k
– Microsoft Mobile 5
– Symbian operációs rendszerek (Series 60, 80, UIQ)
– Palm
– Windows

Kommunikációs közeg
– GSM
– GPRS/3G
– Dial-up/ADSL
– Wi-Fi, Bluetooth
– műhold stb.

Biztonság
– Adattitkosítás (AES 256bit)
– Többszintű biztonsági védelem
– RSA Secure ID együttműködés
– Opcionális DMZ/NOC megoldás
– Nincs szükség ’3rd party’ szolgáltató bevonásáraSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek