Connect with us

technokrata

Nokia N99: mindent üt!

Kütyük

Nokia N99: mindent üt!

Megérkezett az eddigi legnagyobb típusjelzésű Nseries Nokia, az N99.

Némi üröm az örömben, hogy az alábbi felvételen látható Nokia N99 nem a finn gyártó tervezőműhelyeiben, hanem minden bizonnyal egy lelkes mobiltelefon rajongó Photoshop szoftverével készült. A készülék alaphelyzetben teljesen úgy néz ki, mint egy hagyományos kéziszámítógép, hiszen előlapját egy nagyméretű kijelző és csak egyetlen (kilencállású) navigomb uralja. A Nokia N99 azonban egy teljes értékű QWERTY billentyűzetet is magáénak tudhat, ennek előcsalogatásához mindössze szét kell csúsztatni oldalirányban a masinát.

A belső memória kapacitása ezúttal nem kevesebb mint 16 GB, ami ráadásul még tovább is bővíthető, még pedig miniSD memóriakártyák segítségével. A digitális fényképezőgép modul sem éppen egy hétköznapi darab, lévén, hogy a benne szolgálatot teljesítő CCD képszenzor 8, azaz nyolc megapixeles felbontással büszkélkedhet és 720 pixel széles videóanyagokat képes rögzíteni, természetesen 30 képkocka/másodperc sebesség mellett.

A 3,2 colos képátlóval rendelkező TFT kijelző 16:9-es képarányú, így ideális partner a különböző DivX és Xvid videóanyagok megtekintéséhez. Az MP3 lejátszó funkció teljesen magától értetődik, ezenkívül pedig még egy GPS navigációs modul is került a telefonba.

Kíváncsian várjuk, hogy a Nokia vajon mikor rukkol majd elő egy ilyen, vagy legalább is ehhez hasonló szolgáltatási körrel rendelkező mobillal.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin