Connect with us

Nem semmi: 7 megapixel, 3x optikai zoom, HSDPA!

Kütyük

Nem semmi: 7 megapixel, 3x optikai zoom, HSDPA!

Eddig még nem volt olyan készülék a piacon, mely 7,2 megapixeles és HSDPA-képes lett volna egyben.

Most viszont már létezik ilyen modell, csak éppen ezúttal nem egy mobiltelefonról, hanem egy digitális fényképezőgépről van szó! A Samsung VLUU i70 típusjelzésű kis masina az óriási adatátviteli sebességre képes 3,5G technológiát csak és kizárólag arra használja, hogy a memóriakártyán tárolt fényképeket a felhasználó által meghatározott internetes helyre töltse fel. Ehhez persze szükség van arra, hogy egy SIM kártyát tegyünk a készülékbe, mely egyébként még SMS-ek fogadására is alkalmas, de például telefonálni már nem lehet vele.

A valahol a mobiltelefonok és a digitális fényképezőgépek egyre vékonyabb határmezsgyéjén járó Samsung VLUU i70 érdekes, oldalra szétcsúsztatható kialakítást kapott: alaphelyzetben az optika és a hátsó kezelőszervek védett, rejtett helyen találhatók. Fotózáshoz kiváló partner a 7,2 megapixeles felbontású képszenzor, ha pedig távolabbi tárgyakat szeretnénk megörökíteni, jól jöhet a háromszoros nagyításra képes optikai zoom, mely digitális zoommal is kiegészíthető.

A téma megkomponálásában egy nagyméretű, 3 colos képátlóval rendelkező TFT display van segítségünkre. Ha kevés a fény, bevethető többek közt az ISO1600-as érzékenység, a kézremegés negatív hatásait kiküszöbölő technológia, illetve a nagy teljesítményű vaku. A természetesen makró és autofókusz funkciós fényképezőgép videókameraként is használható: az MPEG-4 formátumú mozgóképek 30 képkocka/másodperc sebességűek.

Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel még az MP3 lejátszó szolgáltatás, a PictBridge nyomtatási lehetőség, illetve az USB 2.0 adatátvitel.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom