Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vodafone: ingyen mobilozás, Nokia telefon féláron

Kütyük

Vodafone: ingyen mobilozás, Nokia telefon féláron

Érdemes néhány pillantást vetni a szolgáltató új akcióira.

A Vodafone január 22-én indult új akciójában érdemes párosan vásárolni az előfizetést, mert a két új előfizető egy éven át 0 forintért beszélhet egymással. A ˝Találd meg a párod!˝ promócióban azok a magánszemélyek vehetnek részt, akik egyszerre két új előfizetést kötnek. Az akcióban választható tarifacsomagok: Vodafone 90, Vodafone 200, Vodafone 300, Vodafone 500, Vodafone 800, illetve Vodafone 500 Csoportos opcióval.

A két előfizetés közötti 0 forintos percdíjat a Csoportos opció biztosítja, melynek havi díja 690 forint SIM kártyánként, azonban a Vodafone jelenlegi akciójában ezt az opciós díjat a vásárlástól számított egy évig elengedi. A ˝Találd meg a párod˝ akció január 22-től március 31-ig tart.

Két új havi előfizetői díjas, egyedi előfizetői szerződés egyidejű megkötés esetén most akár 2 darab Nokia 6101-et lehet vásárolni egy áráért, vagyis mindössze bruttó 9.960 forintért a ˝Találd meg a párod!˝ akció keretében. A készülékajánlat 2007. január 22-től március 31-ig, illetve az akciós készlet erejéig érvényes, a ˝20%-os készülékár- kedvezmény akcióval˝ nem vonható össze.

Az akcióról további részletek a Vodafone weboldalain, a részvételi feltételekben olvashatóak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés