Connect with us

technokrata

Motorola KRZR K3: kétkamerás 3G kagyló

Kütyük

Motorola KRZR K3: kétkamerás 3G kagyló

Újabb fotók érkeztek a Motorola egyik titokzatos újdonságáról.

Tegnap még csak gyenge minőségű kémfotók álltak rendelkezésünkre a Motorola KRZR K1 nagytestvéréről, most viszont már elérhetők az első jobb minőségű felvételek is erről a modellről. Amennyiben hinni lehet a pletykáknak az alábbi felvételeken látható készülék Motorola KRZR K3 néven debütál majd a kereskedelmi forgalomban. A hivatalos bejelentésre vélhetően a februári 3GSM Világ Kongresszuson kerül majd sor.

Erről a készülékről egyelőre vajmi kevés konkrétumot lehet tudni, az viszont jól látszik a felvételeken, hogy a belső kijelző alatt ott a második kamera, vagyis ezúttal már végre egy 3G kompatibilis K1-hez van szerencsénk. Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a kijelző felbontása 320×240 pixelre (QVGA) növekszik, a külső kamera viszont változatlanul 2 megapixeles. A külső LCD felbontása 120×160 pixelre növekedett. Addig is, amíg nem tudunk többet az egyébként a Z6-hoz hasonlóan Linux-alapú újdonságról, tekintsük át röviden, hogy mit nyújt számunkra a jelenleg kapható Motorola KRZR K1.

Motorola KRZR K1
A divatos szétnyitható kialakítású Motorola K1 csukott helyzetben 103 milliméter hosszú, 42 milliméter széles, 16 milliméter vastag és a mérlegen egész pontosan 102 grammot nyom.

A beépített digitális fényképezőgép segítségével maximum 2 megapixeles felbontásban fotózhatunk, az elkészült felvételek pedig a 20 MB-os belső memórián kívül akár miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyákon (maximum 1 GB) is eltárolhatók. A kamera kapcsán említést érdemel többek közt a nyolcszoros digitális zoom, illetve a videófelvevő funkció.

Az 1,9 colos képátlójú belső TFT kijelző 176×220 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú, a cSTN alapokon nyugvó külső display pedig 96×80 képpontot és 65 ezer színt tudhat magáénak.

A négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) Motorola K1 fejlett MP3/AAC lejátszó szolgáltatásokkal rendelkezik és kezeli a sztereó Bluetooth headseteket (például Motorola S805). Szólnunk kell továbbá a GPRS és EDGE adatátviteli technológiákról, a Java MIDP 2.0 támogatásról és a Screen3 kompatibilitásról.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák