Connect with us

Hirdetés

technokrata

Motorola KRZR K3: kétkamerás 3G kagyló

Kütyük

Motorola KRZR K3: kétkamerás 3G kagyló

Újabb fotók érkeztek a Motorola egyik titokzatos újdonságáról.

Tegnap még csak gyenge minőségű kémfotók álltak rendelkezésünkre a Motorola KRZR K1 nagytestvéréről, most viszont már elérhetők az első jobb minőségű felvételek is erről a modellről. Amennyiben hinni lehet a pletykáknak az alábbi felvételeken látható készülék Motorola KRZR K3 néven debütál majd a kereskedelmi forgalomban. A hivatalos bejelentésre vélhetően a februári 3GSM Világ Kongresszuson kerül majd sor.

Erről a készülékről egyelőre vajmi kevés konkrétumot lehet tudni, az viszont jól látszik a felvételeken, hogy a belső kijelző alatt ott a második kamera, vagyis ezúttal már végre egy 3G kompatibilis K1-hez van szerencsénk. Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a kijelző felbontása 320×240 pixelre (QVGA) növekszik, a külső kamera viszont változatlanul 2 megapixeles. A külső LCD felbontása 120×160 pixelre növekedett. Addig is, amíg nem tudunk többet az egyébként a Z6-hoz hasonlóan Linux-alapú újdonságról, tekintsük át röviden, hogy mit nyújt számunkra a jelenleg kapható Motorola KRZR K1.

Motorola KRZR K1
A divatos szétnyitható kialakítású Motorola K1 csukott helyzetben 103 milliméter hosszú, 42 milliméter széles, 16 milliméter vastag és a mérlegen egész pontosan 102 grammot nyom.

A beépített digitális fényképezőgép segítségével maximum 2 megapixeles felbontásban fotózhatunk, az elkészült felvételek pedig a 20 MB-os belső memórián kívül akár miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyákon (maximum 1 GB) is eltárolhatók. A kamera kapcsán említést érdemel többek közt a nyolcszoros digitális zoom, illetve a videófelvevő funkció.

Az 1,9 colos képátlójú belső TFT kijelző 176×220 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú, a cSTN alapokon nyugvó külső display pedig 96×80 képpontot és 65 ezer színt tudhat magáénak.

A négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) Motorola K1 fejlett MP3/AAC lejátszó szolgáltatásokkal rendelkezik és kezeli a sztereó Bluetooth headseteket (például Motorola S805). Szólnunk kell továbbá a GPRS és EDGE adatátviteli technológiákról, a Java MIDP 2.0 támogatásról és a Screen3 kompatibilitásról.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés