Connect with us

technokrata

Döbbenetes kommunikátor a T-Mobile-tól!

Kütyük

Döbbenetes kommunikátor a T-Mobile-tól!

A T-Mobile-nál hamarosan egy nagyon ütős kis újdonság fog felbukkanni.

A magenta színekben pompázó operátor nemsokára felveszi kínálatába a HTC-féle Athena platformra épülő T-Mobile Ameo készüléket, mely tulajdonképpen nem más, mint egy rendkívül széles szolgáltatási körű kommunikátor. Amikor szétnyitjuk az újdonságot, elénk tárul a nagyméretű kijelző, valamint egy teljes értékű QWERTY billentyűzet. Ez a két főbb szerkezeti elem teljesen külön életet él, azonban munka közben olyan pozícióba lehet hozni őket, mintha a készülék egy hagyományos (mini) notebook lenne.

A készülék lelke nem más, mint egy 624 MHz-es frekvencián üzemelő Intel XScale mikroprocesszor, mely többek közt 256 MB ROM és 128 MB RAM memória társaságát élvezi. A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 5 colos képátlóval rendelkező TFT panel gondoskodik, mely természetesen érintésérzékeny, valamint 65 ezer színárnyalat büszke tulajdonosa. A display felbontása 640×480 pixel (VGA).

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) T-Mobile Ameo-ban egy 3 megapixeles fényképezőgép teljesít szolgálatot, mely többek közt vakut és makró funkciót is kapott. Említést érdemel még a Windows Mobile 5.0 operációs rendszer, a 802.11b/g Wi-Fi kontroller, a miniUSB csatlakozó, valamint az miniSD kompatibilis bővítőslot. A készülék természetesen 3G kompatibilis, így többek közt videótelefonálni is lehet vele, ezenkívül pedig a villámgyors HSDPA adatátvitel sem hiányzik belőle. A 8 GB-os merevlemez és a GPS szolgáltatás már csak a hab a tortán.

A 355 gramm tömegű masina alaphelyzetben 133,1 milliméter hosszú, 97 milliméter széles és 20 milliméter vastag, energiaellátásáról pedig egy 2.100 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik. A kereskedelmi forgalmazás megkezdésének pontos időpontja, illetve a várható ár egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom