Connect with us

technokrata

A legkülönlegesebb Pirelli!

Kütyük

A legkülönlegesebb Pirelli!

Egy Pirelli, mely nem felnire, hanem a kezünkbe való.

A Pirelli névről legtöbbünknek az autógumi, illetve a Pirelli naptár jut eszébe, pedig a vállalatnak számos, talán nem annyira ismert technológiai érdekeltsége is van. A vállalat broadband fejlesztéssekkel foglalkozó részlege a közelmúltban rántotta le a leplet az immár meg is vásárlható Pirelli Discus DualPhone DP L10-ről, melynek nevében a ˝Dual˝ arra utal, hogy a készülék mind hagyományos GSM mobil hálózatokban, mind pedig Wi-Fi (VoIP, 802.11b/g) hálózatokban használható.

A piacon ma már több ilyen tudású termék is kapható, azonban a Pirelli ezúttal nem azt az utat járta, hogy VoIP szolgáltatásokkal vértezett fel egy standard GSM mobilt, hanem inkább egy VoIP telefont vett alapul és abba integrált egy háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modult.

A hagyományos kialakítású, rejtett antennás Pirelli újdonság egész pontosan 106 milliméter hosszú, 46 milliméter széles és 18 milliméter vastag, illetve 98 gramm tömegű. A vizuális megjelenítésről egy alsókategóriás, alig 1,5 colos képátlójú LCD gondoskodik, mely 128×128 pixeles felbontású és 65.536 színárnyalatot tudhat magáénak. Bár ez a telefon nem elsősorban a fotózásról szól, a fejlesztők azért egy VGA (640×480 pixel) felbontású kameráról is gondoskodtak.

A rendkívül egyszerűen kezelhető, 500 férőhelyes telefonkönyvvel és két gyári játékkal felvértezett Pirelli Discus DualPhone DP L10 várható ára 249 euró, vagyis mintegy 62 ezer forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp