Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ultra-vékony Samsung csúszka – 3 megapixellel

Kütyük

Ultra-vékony Samsung csúszka – 3 megapixellel

Íme a Samsung legújabb sliderphone-ja.

A dél-koreai gyártó várhatóan a február 12. és 15. között Barcelonában megrendezendő 3GSM Világ Kongresszus keretein belül lebbenti majd fel a fátylat legfrissebb szétcsúsztatható mobiltelefonjáról, melyről egyébként már most is rendelkezünk némi információval és képanyaggal.

A Samsung Ultra Edition 10.9 névre keresztelt újdonság a gyártó típusjelzés adási hagyományainak megfelelően egész pontosan 10,9 milliméter vastag. A friss jövevény leginkább a Samsung Ultra Edition 11.9 (SGH-D840) közvetlen utódmodelljének tekinthető, vagyis elmondható róla, hogy 1 milliméterrel vékonyabb lett.

A háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett Samsung Ultra Edition 10.9 fedlapján egy hagyományos, ötállású navigációs gombot találhatunk, a többi gombot viszont már nem kell nyomkodni, hanem elég csak megérinteni őket.

Míg az elődben egy 2 megapixeles, addig a most felbukkant új telefonban már egy 3,2 megapixeles felbontású, CMOS technológiájú képszenzor teljesít szolgálatot. A rossz fényviszonyok melletti fotózást LED-fényforrás segíti. A 2,2 colos képátlóval rendelkező TFT display 320×240 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú, ezenkívül pedig a TV-kimenet sem hiányzik a mobilból. A belső memória 80 MB-os kapacitással rendelkezik és miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyák révén bővíthető.

A sztereó Bluetooth (A2DP) támogatású, GPRS és EDGE kompatibilis Samsung Ultra Edition 10.9 várható ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés