Connect with us

Ultra-vékony Samsung csúszka – 3 megapixellel

Kütyük

Ultra-vékony Samsung csúszka – 3 megapixellel

Íme a Samsung legújabb sliderphone-ja.

A dél-koreai gyártó várhatóan a február 12. és 15. között Barcelonában megrendezendő 3GSM Világ Kongresszus keretein belül lebbenti majd fel a fátylat legfrissebb szétcsúsztatható mobiltelefonjáról, melyről egyébként már most is rendelkezünk némi információval és képanyaggal.

A Samsung Ultra Edition 10.9 névre keresztelt újdonság a gyártó típusjelzés adási hagyományainak megfelelően egész pontosan 10,9 milliméter vastag. A friss jövevény leginkább a Samsung Ultra Edition 11.9 (SGH-D840) közvetlen utódmodelljének tekinthető, vagyis elmondható róla, hogy 1 milliméterrel vékonyabb lett.

A háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett Samsung Ultra Edition 10.9 fedlapján egy hagyományos, ötállású navigációs gombot találhatunk, a többi gombot viszont már nem kell nyomkodni, hanem elég csak megérinteni őket.

Míg az elődben egy 2 megapixeles, addig a most felbukkant új telefonban már egy 3,2 megapixeles felbontású, CMOS technológiájú képszenzor teljesít szolgálatot. A rossz fényviszonyok melletti fotózást LED-fényforrás segíti. A 2,2 colos képátlóval rendelkező TFT display 320×240 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú, ezenkívül pedig a TV-kimenet sem hiányzik a mobilból. A belső memória 80 MB-os kapacitással rendelkezik és miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyák révén bővíthető.

A sztereó Bluetooth (A2DP) támogatású, GPRS és EDGE kompatibilis Samsung Ultra Edition 10.9 várható ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom