Connect with us

Nyúzópróbán a Nokia 5300 zenemobil

Kütyük

Nyúzópróbán a Nokia 5300 zenemobil

A Nokia 5300 Xpress Music zenetelefon elnyerte a magyar felhasználók tetszését.

A Club Nokia tagok a készüléket egy ötfokozatú skálán négyesre értékelték. A tesztelők legfontosabb pozitívumként a zenelejátszót, a külön zenevezérlő gombokat, a memória kapacitását és a készülék kameráját emelték ki.

A tesztelők nagy része leggyakrabban utazás és munka közben használta a Nokia 5300 Xpress Musicot, de lazításhoz és házimunkához is kiváló társnak tartották. A zenelejátszó és az FM rádió hallgatása sokukban idézte fel barátaikat, rokonaikat. A Club Nokia az 5300 Xpress Music tesztelőit arról is kérdezte, kit hívnának fel kedvenc zenéik hallgatása közben. A felmérésből kiderült, hogy sokukban közös élményeket idéz fel a zenehallgatás, ezért szívesen beszélgetnek azzal, akivel ezeket az élményeket megélték.

A tesztelők véleménye az 5300 Xpress Musicról:
˝A zenevezérlő gombokat nagyon jó ötletnek tartom, könnyű őket kezelni.˝
˝Tökéletes a hangminőség!˝
˝Nincs is a piacon jobban bővíthető telefon!˝
˝Apróbb hibáitól eltekintve összességében egy nagyon jól megtervezett és kivitelezett telefon.˝
˝A kamera lehetne nagyobb felbontású.˝

A Club Nokia eddigi tesztjei (Nokia 6600, Nokia 6260, Nokia 9500, Nokia 6680, Nokia 8800, Nokia N90, Nokia N91, Nokia 3250, Nokia 6131, Nokia 6233), az N-Gage QD közönségtesztje, a Nokia 9300 és Nokia E61 üzleti felhasználóknak szánt tesztprogramja után ez már a tizennegyedik alkalom, amikor a Nokia új készülékének bevezetését termékteszt kíséri Magyarországon. Ennek keretében a vállalat az érdeklődő mobiltelefon-használóknak, illetve a Club Nokia hűségprogram tagjainak az elsők között biztosít lehetőséget a készülékek ingyenes kipróbálására.

Nokia 5300 Xpress Music
A Nokia 5300 XpressMusic egy 2 GB-os microSD memóriakártyán akár száz CD-nyi lemezt (mintegy 1.500 számot) képes tárolni. A külön zenegomboknak köszönhetően a felhasználók egyszerűen vezérelhetik a zenéket, miközben a többi funkciót, például a szöveges üzenetküldést, a böngészést, vagy a kamerát is használhatják. A még ennél is jobb hangulathoz kedvenc 3,5 milliméteres bemenettel rendelkező fejhallgatójukat, vagy hangfalaikat a készülék dobozában található adapter segítségével szintén egyszerűen csatlakoztathatják a Nokia 5300 XpressMusic-hoz.

A Nokia 5300 XpressMusic normál USB csatlakozással villámgyorsan átküldi a számítógépre a lemezeket, vagy a zenei gyűjteményeket. Utazás közben a felhasználók az AD-42W Nokia vezeték nélküli audio-átjáróval a Nokia 5300 XpressMusic-ról bármilyen zenelejátszóra átküldhetik streaminggel a zenei gyűjteményüket vagy kedvenc válogatásaikat.

A nem csak egyslágeres Nokia 5300 XpressMusic-on a legújabb üzenetküldési funkciók is megtalálhatók, emellett egy 1,3 megapixeles kamera is a készülék része. A bejövő hívásokat a nagy felbontású kijelzőn látható videó-csengőhangokkal tehetjük egyedivé.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom