Connect with us

Még vékonyabb mobil: már csak 5,9 mm!

Kütyük

Még vékonyabb mobil: már csak 5,9 mm!

A Samsung fejlesztőmérnökei a jelek szerint továbbra sem tétlenkednek.

A dél-koreai gyártó várhatóan rengeteg új mobiltelefont fog bemutatni a februárban Barcelonában megrendezendő 3GSM Világ Kongresszuson, melyek közül mi most itt ebben a cikkben a legvékonyabb készülékkel foglalkozunk előzetesen.

Mint ismeretes, a világ eddigi legvékonyabb telefonját úgy hívták, hogy Samsung SGH-X820, vagy más néven Samsung Ultra Edition 6.9. Ezt a címet mostantól már egy másik Samsung modell birtokolja, még pedig egész konkrétan a Samsung Ultra Edition 5.9. Az újdonság típusjelzéséből könnyen kikövetkeztethető, hogy ezúttal mindössze 5,9 milliméteres vastagságról beszélhetünk!

A hagyományos (candybar) kialakítású készülék további méret-, illetve tömegadatait egyelőre sűrű homály fedi, de vélhetően néhány napon belül ezen információkra is fény fog derülni. (Az SGH-X820 113 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 66 gramm tömegű.)

Míg az elődmodellben egy 2 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép volt, addig a Samsung Ultra Edition 5.9 segítségével immár akár 3 megapixeles fényképek is készíthetők. A videófelvevős kamera mellett említést érdemel továbbá a 80 MB kapacitású belső memória, illetve a Bluetooth (A2DP) vezeték nélküli adatátvitel.

A Samsung Ultra Edition 5.9 pontos ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom