Connect with us

Illatos Sony Ericsson mobil: stresszoldó hatás

Kütyük

Illatos Sony Ericsson mobil: stresszoldó hatás

A Sony Ericsson új mobilja egyszerre több érzékszervünkre is hat.

A készülék egyrészt kellemes tapintású, másrészt egyedi megjelenésű, harmadrészt pedig még illatos is! A Japánban debütált, SO703i típusjelzésű újdonság nem azzal a szokásos új készülék szaggal rendelkezik, mint amellyel a legtöbb telefon, hanem egy olyan speciális illattal, mely a gyártó szerint állítólag arra is képes, hogy a telefonos beszélgetések közben megnyugtassa az embert. Az új készülék egyébként számos különböző színváltozatban kapható, és mindegyik kivitel más-más illatanyagot bocsát ki magából.

A 104 gramm tömegű és szétnyitható kialakítású Sony Ericsson SO703i alaphelyzetben 105 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 18,4 milliméter vastag. Az energiaellátásról egy nagykapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik, mely optimális esetben 160 perces beszélgetési időt, illetve 600 órás készenléti időt biztosít a számunkra.

Az OEL technológiájú külső display 1,1 colos képátlón 128×36 képpontot vonultat fel. A TFT alapokon nyugvó belső Bravia kijelző ezzel szemben már nem kevesebb mint 2,7 colos képátlóval rendelkezik: a 262.144 színárnyalatú panel WQVGA felbontású, ami egész pontosan 240×432 pixeles felbontást jelent.

A fő kamerában egy 2 megapixeles CMOS képszenzor teljesít szolgálatot, az elsősorban videóhívásokhoz használatos belső fényképezőgép pedig 0,1 megapixeles felbontású. Az integrált memória microSD (TransFlash) memóriakártyákkal bővíthető.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom