Connect with us

technokrata

Változások a Skype díjszabásában

Kütyük

Változások a Skype díjszabásában

Megjelent a kapcsolási díj, olcsóbbá váltak a vezetékes hívások.

Amint arra egyik olvasónk felhívta a figyelmünket, a tegnap frissült Skype (letöltés itt) együtt járt a fizetős, vezetékes telefonhálózatba irányuló hívások díjainak módosításával. Az egyik legfontosabb változás, hogy megjelenik a kapcsolási díj (3,9 eurócent). Olcsóbbá váltak viszont a percdíjak, Magyarországon immár 1,7 eurócentbe kerül egy percnyi, vezetékes telefonhálózatba irányuló beszélgetés, ami a korábbi összeg körülbelül kétharmada.

Nemsokára megjelenik a Skype Pro prémiumszolgáltatás, melyben a helyi, belföldi hívások ingyenesek lesznek (a kapcsolási díjat továbbra is ki kell fizetni). A Skype Pro havonta 2 euróba kerül, és a fent ismertetett kedvezményen kívül számos más előnye is van. Például ingyenessé teszi a Skype Voicemail üzenetrögzítő szolgáltatás használatát, valamint 30 eurós kedvezményt jelent SkypeIn telefonszám igénylésénél. Kedvezőbb áron vásárolhatják meg az internetezők a VoIP programhoz készített hardvereket, és két ingyenes csengőhangot is letölthet az, aki igénybe veszi a Skype Pro-t. Sajnos nálunk a szolgáltatás egyelőre nem vehető igénybe, annak ellenére, hogy Szlovéniában és Lengyelországban (valamint egész Nyugat- és Észak-Európában) is elérhető.

A fenti árak minden esetben nettó értékek. Az Internetet el nem hagyó hangalapú és videohívások továbbra is ingyenesek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek