Connect with us

technokrata

Szuper kémfotók: Sony Ericsson K550i – 2 megapixellel

Kütyük

Szuper kémfotók: Sony Ericsson K550i – 2 megapixellel

A Sony Ericsson hamarosan egy újabb Cyber-shot mobilt fog bejelenteni.

A hivatalos formában várhatóan február 6-án bemutatkozó készülékről már most kiváló minőségű fényképek érhetők el. Az alábbi fotókon látható Sony Ericsson újdonság minden valószínűség szerint K550i típusjelzéssel kerül majd forgalomba.

A hagyományos (candybar) kialakítással rendelkező Sony Ericsson K550i a gyártó legfrissebb Cyber-shot modellje, ennek megfelelően pedig fejlett fotós szolgáltatásokkal rendelkezik. Míg a Sony Ericsson K510i típusjelzésű elődmodellben csak egy 1,3 megapixeles (1.280×1.024 képpont) kamera volt, addig a friss jövevény fényképezőgépével már akár 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontásban is fotózhatunk. Hasznos, hogy az optikát elhúzható fedlap védi, így nincs kitéve az összekarcolódás veszélyének. Érdekesség, hogy az optika felett nem is egy, hanem rögtön két LED-segédfényt találunk, ami vélhetően elég nagy fényerőt biztosít a rossz fényviszonyok melletti fotózáshoz.

Egyedi megoldás, hogy a rendszercsatlakozó ezúttal nem a szokott helyén, az alsó élen kapott helyet, hanem a telefon baloldalának alsó szekciójában. A feltehetően GPRS és EDGE kompatibilis Sony Ericsson K550i kijelzőjével kapcsolatban megoszlanak a vélemények, ugyanis egyesek szerint 176×220 pixeles, mások szerint viszont 320×240 pixeles (QVGA) felbontású a TFT display.

Az RDS funkciós sztereó FM rádióval felszerelt, háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Sony Ericsson K550i belső memóriája Memory Stick Micro (M2) memóriakártyák segítségével bővíthető. A telefon várhatóan fekete és fehér változatban is elérhető lesz a piacon. Az ár egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle