Connect with us

Kísért a visszajáró szellem

Kütyük

Kísért a visszajáró szellem

A BenQ-Siemens még mostanság is hallat magáról néha-néha.

A szebb napokat is látott gyártó a fehér lovon érkező, bajból megmentő herceg hiányában nemrégiben végérvényesen lehúzta a redőnyt, ettől függetlenül időről-időre kísért a szelleme. Ezúttal két olyan BenQ-Siemens mobiltelefon fényképe, illetve designterve látott napvilágot, melyekről eddig semmit sem lehetett tudni, igaz most sem túl sokat. Megjegyzem, nem biztos, hogy ez a két készülék valóságos modell, hiszen elképzelhető, hogy csak valaki fantáziájának a szüleményei. Ennél azonban némileg valószínűbb, hogy ezeket a telefonokat a gyártó nem sokkal az előtt tervezte, hogy beütött a ménkű.

A BenQ-Siemens CF85 típusjelzésű modell egyértelműen a BenQ-Siemens CF75 közvetlen utódmodelljének tekinthető. A szétnyitható kialakítással rendelkező telefon vélhetően nem harmadik generációs és fényképezőgépe sem túl nagy felbontású. A billentyűzeten többek közt egy dedikált zenegomb is helyet kapott.

Az előbbinél jóval feltűnőbb és egyedibb designt kapott BenQ-Siemens CF95 ugyancsak clamshell kialakítású. Ez már egy vérbeli UMTS készülék, lévén, hogy felhajtható fedlapjának mindkét oldalán van egy-egy kamera, a fényképezéshez, illetve a videótelefonáláshoz.

Sajnos több mint valószínű, hogy ezekkel a BenQ-Siemens telefonokkal a valóságban sohasem fogunk találkozni. Egy történet véget ért, de a BenQ-Siemens szelleme egy darabig még biztosan visszajár.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom