Connect with us

Google Switch: reszkess Apple iPhone!

Kütyük

Google Switch: reszkess Apple iPhone!

A Google a jelek szerint vérszemet kapott az Apple iPhone láttán.

Régóta keringenek már pletykák azzal kapcsolatban, hogy a Google meg kíván jelenni a mobiltelefonok piacán, most pedig megérkezett az első kémfotó a Google első, egyelőre meglehetősen titokzatos készülékéről. Természetesen nem tudni pontosan, hogy az alábbi felvétel egy valódi kémfotó, vagy csak egy unatkozó Photoshop felhasználó munkája, mindenesetre érdemes lehet némi figyelmet szentelni neki.

A feltételezések szerint Google Switch névre keresztelt masina rendkívüli módon hasonlít a nemrégiben bejelentett Apple iPhone-ra, vagyis nincs hagyományos billentyűzete, kezelését pedig az érintésérzékeny kijelzővel lehet megoldani. Érdekesség, hogy a telefon előlapjának gyakorlatilag a 100 százalékát kitölti a gigantikus kijelző, vagyis alig van némi pereme a készüléknek.

Az állítólag a Samsung segítségével fejlesztett Google Switch fejlett navigációs szolgáltatásokkal rendelkezik, melyek a Google Maps-re épülnek. A telefon több specifikációját egyelőre még sűrű homály fedi, de amint megtudunk valami újdonságot vele kapcsolatban, mindenképpen be fogunk számolni róla.

Mint ismeretes, az Apple a Macworld 2007 rendezvényen mutatta be a sokak által várva várt iPhone-t. Az OS X operációs rendszerre épülő készülék előlapján egy gigantikus (PDA) méretű TFT kijelző kapott helyet: a 3,5 colos képátlóval rendelkező panel 320×480 képpontos felbontású és természetesen érintésérzékeny. Újdonság, hogy a kijelző annak megfelelően automatikusan változtatja az orientációját, hogy a felhasználó függőlegesen, vagy éppen vízszintesen tartja a kezében. A hátfalban helyet kapott digitális fényképezőgép modul 2 megapixeles felbontású, vagyis segítségével maximum 1.600×1.200 képpontos fotók készíthetők.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom