Connect with us

Hirdetés

technokrata

Brutális szörnyeteg

Kütyük

Brutális szörnyeteg

A japán mobilgyártók egyáltalán nem viccelnek.

Míg az európai piacokra szánt felsőkategóriás mobilok többségében még leginkább csak QVGA, vagyis 320×240 pixeles kijelzőket találunk, addig a vadonatúj japán készülékekbe ennél már ötször nagyobb felbontású LCD-ket szerelnek. A legfrissebb multimédiás ˝szörnyeteg˝ a Toshiba gyártósorain készült.

A KDDI által forgalmazott, W52T típusjelzésű készülékben egy minden korábbinál nagyobb méretű, nem kevesebb mint 3 colos képátlóval rendelkező display teljesít szolgálatot. Ennek a TFT technológiájú panelnek a felbontása WVGA, ami ugyebár 800×480 képpontot jelent!

A szétcsúsztatható kialakítású Toshiba telefon alaphelyzetben 111 milliméter hosszú, 51 milliméter széles és 22 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 152 grammot nyom. A digitális fényképezőgép modul lelke egy 3,2 megapixeles felbontású képszenzor, melynek kapcsán említést érdemel a képstabilizátor funkció, az autofókusz, illetve a VGA (640×480 pixel) felbontású és 30 képkocka/másodperc sebességű videórögzítés.

A high-end készülékkel minden további nélkül foghatók a különböző digitális TV-adások, illetve akár digitális rádiókat is hallgathatunk a segítségével. A CDMA szabványú Toshiba W52T természetesen Bluetooth kompatibilis, integrált memóriája pedig miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyákkal bővíthető.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés