Connect with us

technokrata

Brutális szörnyeteg

Kütyük

Brutális szörnyeteg

A japán mobilgyártók egyáltalán nem viccelnek.

Míg az európai piacokra szánt felsőkategóriás mobilok többségében még leginkább csak QVGA, vagyis 320×240 pixeles kijelzőket találunk, addig a vadonatúj japán készülékekbe ennél már ötször nagyobb felbontású LCD-ket szerelnek. A legfrissebb multimédiás ˝szörnyeteg˝ a Toshiba gyártósorain készült.

A KDDI által forgalmazott, W52T típusjelzésű készülékben egy minden korábbinál nagyobb méretű, nem kevesebb mint 3 colos képátlóval rendelkező display teljesít szolgálatot. Ennek a TFT technológiájú panelnek a felbontása WVGA, ami ugyebár 800×480 képpontot jelent!

A szétcsúsztatható kialakítású Toshiba telefon alaphelyzetben 111 milliméter hosszú, 51 milliméter széles és 22 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 152 grammot nyom. A digitális fényképezőgép modul lelke egy 3,2 megapixeles felbontású képszenzor, melynek kapcsán említést érdemel a képstabilizátor funkció, az autofókusz, illetve a VGA (640×480 pixel) felbontású és 30 képkocka/másodperc sebességű videórögzítés.

A high-end készülékkel minden további nélkül foghatók a különböző digitális TV-adások, illetve akár digitális rádiókat is hallgathatunk a segítségével. A CDMA szabványú Toshiba W52T természetesen Bluetooth kompatibilis, integrált memóriája pedig miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyákkal bővíthető.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák