Connect with us

technokrata

Naomi Campbell esete a repülő mobiltelefonnal

Kütyük

Naomi Campbell esete a repülő mobiltelefonnal

A híres szupermodellnek bíróság elé kellett állnia tette miatt.

Naomi Campbellt bűnösnek mondta ki a manhatteni bíróság, még pedig azért, mert a közelmúltban hozzávágta a telefonját az egyik alkalmazottjához. Tavaly márciusban történt az eset, mely szerint a szupermodell manhatteni lakásában éppen néhány ruháját kereste, és amikor sehol sem találta azokat, dühében hirtelen hozzávágta a telefonját az egyik cselédjéhez, aki emiatt fejsérüléseket szenvedett.

˝Eldobtam a mobilomat. A készülék eltalálta Ana-t. Mindez azonban véletlen baleset volt, nem akartam eltalálni őt. Nagyon sajnálom a történteket˝ – nyilatkozta Naomi Campbell, akit végül is bűnösnek talált a bíró. A modellnek most ki kell fizetnie a 363 dolláros kórházi számlát, valamint öt napig közmunkát kell végeznie, és még egy dühkezeléssel foglalkozó kétnapos tanfolyamon is részt kell vennie.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a szupermodell és a Motorola tavaly mutatta be a RAZR V3 Naomi Campbell Edition névre keresztelt telefont, mely nem csak divatos színével, hanem különleges kiegészítői révén is azon van, hogy elhódítsa a hölgy vásárlók szívét.

A készülék dobozában magán a telefonon kívül helyet kapott többek közt egy Cat Deluxe parfüm, egy pink mobil hordtáska, valamint egy egyedi hordszíj. A Naomi Campbell aláírásával díszített telefon ezenkívül Cat Deluxe csengőhangokkal és grafikákkal van teletömve.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle