Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bedurvít a Sony Ericsson!

Kütyük

Bedurvít a Sony Ericsson!

A Sony Ericsson újdonsága egy igazi multimédiás csemege.

A Távol-Kelet és Európa között még mindig meglévő technológiai szakadék ékes bizonyítéka, hogy míg Japánban már a harmadik Sony Bravia mobilt is bemutatták, addig a mi kontinensünkön egyelőre még egyetlen ilyen készülék sem érhető el. Remélhetőleg már nem sokáig, hiszen tudni lehet, hogy a Sony Ericsson komoly európai mobil TV-s tervekkel rendelkezik.

A Japánban most debütált, SO903iTV típusjelzésű készülék széthajtható és egyben elforgatható kialakítást kapott, vagyis fedlapja oly módon is visszahajtható a helyére, hogy a nagyméretű kijelző kifelé nézzen. Ez a Bravia technológiájú panel nem kevesebb mint 3 colos képátlóval rendelkezik és bizony a felbontására sem lehet egyetlen rossz szavunk sem. A 262 ezer színárnyalatú TFT display WQVGA felbontással büszkélkedhet, ami egész konkrétan 432×240 képpontot jelent. Zárójelben megjegyzendő, hogy az 1,1 colos képátlójú külső OEL kijelző 128×36 pixeles felbontású és monokróm.

A kihajtható antennás, 16:9-es képarányú Sony Ericsson újdonsággal nem csak nézni, hanem akár rögzíteni is lehet a különböző DMB TV-adásokat. Az előre programozható videórekorder a belső memóriában maximum 30 percnyi adást képes tárolni, de természetesen microSD (TransFlash) memóriakártya is tehető a telefonba. Egy 2 GB-os kártyán maximum 640 percnyi videóanyag fér el. A telefon egyébként még arra is képes, hogy miközben felvesz egy adást, lejátszik egy másik műsort.

A 140 gramm tömegű és 111x50x19,5 milliméter méretű SO903iTV-ben egy 2 megapixeles és egy 0,1 megapixeles (videóhívás) fényképezőgép teljesít szolgálatot. A vörös, fekete és fehér színekben készülő telefon forgalmazása várhatóan valamikor a nyár elején fog megkezdődni a szigetországban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés