Connect with us

Világelső navigációs készülék

Kütyük

Világelső navigációs készülék

Az autóipar ezentúl a hordozható navigációs eszközök összes előnyét integrálhatja a gépkocsikba.

A TomTom kifejlesztette a világ első olyan hordozható navigációs eszközét, melyet a műszerfalon, vagy a rádión keresztül lehet beépíteni a gépkocsiba. Az eszköz 2007 nyarán kerül a piacra.

Az autógyártók gyakran ütköztek nehézségekbe az olyan integrált műholdas navigációs rendszerek kifejlesztésénél, melyek teljes mértékben kielégítik a vásárlók igényeit, vagyis költséghatékonyak, könnyen használhatók és frissíthetők, valamint tartalmazzák az iparág legújabb fejlesztéseit.

A TomTom új megoldása gondoskodik arról, hogy az autógyártó TomTom partnerek, és beszállítóik új és intelligens megoldásokat hozhassanak létre a TomTom navigációs technológiájának, az autó külsejének és funkcióinak megfelelő testreszabásával. A TomTom egységek összekapcsolahtók a rádióval, az infotainment központi egységgel, vagy közvetlenül a műszerfalba építhetők.

A TomTom szabadalmaztatott technológiájának használatával, az eszközön található érintőképernyő interfészként használható az autó teljes szórakoztató rendszeréhez. Attól függetlenül, hogy a TomTom eszköz a rádióba vagy a műszerfalba van-e beépítve, a vezető az érintőképernyőn keresztül irányíthatja a rádiót, és a TomTom eszköz teljes audio integrációt nyújt az autóval, Hi-Fi sztereó minőségben játszva le a CD lemezeket és MP3 hanganyagokat, csakúgy mint a hangutasításokat és telefonhívásokat az autó hangszóróin keresztül. További funkcionalitásként, a TomTom eszköz csatlakoztatható a jármű BUS rendszeréhez és szenzoraihoz (sebesség érzékelés).

A hagyományos beépített navigációs rendszerekkel összehasonlítva a TomTom megoldása a következő előnyöket biztosítja:
-Az egység teljes mértékben hordozható, és a beépített akkumulátornak valamint hangszórónak köszönhetően bármilyen más járműben is használható.
-A TomTom megfizethető megoldást nyújt a végfelhasználók számára.
-Az egység folyamatosan fejleszthető és frissíthető, így tartva lépést a gyorsan változó szórakoztató elektronikai technológiákkal.

Minden, a TomTom egyedülálló Plus szolgáltatása által nyújtott tartalom és szolgáltatás a beépített rendszerhez is elérhető, és a TomTom Home-on keresztül kezelhető. A TomTom Home, a TomTom ingyenes alkalmazás szoftvere, mely lehetővé teszi a vásárlók számára tartalmaik, kezelését, letöltését, tárolását és áttöltését a számítógépről TomTom eszközükre.

A vásárlók élvezhetik az egyszerű kezelhetőséget és olyan funkcionális előnyöket mint a kihangosítás, iPod vezérlés, MP3 lejátszás, a rádió és a CD lejátszó vezérlése, és a összehangolt rádió hangerő vezérlés, mindezt vezeték nélkül, mivel a tápellátás közvetlenül az autóról történik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom