Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elképesztően szép kijelzős mobiltelefon!

Kütyük

Elképesztően szép kijelzős mobiltelefon!

A Hitachi gyönyörű és óriási méretű kijelzőt szerelt a legújabb mobiljába.

A Hitachi W51H típusjelzésű készülék szétnyitható kialakítást kapott, de fedlapja nem egyszerűen csak felhajtható, hanem egyben el is forgatható. Kétségtelen tény, hogy a telefon legérdekesebb alkatrésze a forradalmian új belső kijelző. A panelnek már a fizikai méretei is igen csak lenyűgözőek, ugyanis a képátló ezúttal nem kevesebb mint 2,9 col. De ami talán ennél is sokkalta érdekesebb, hogy a display felbontása 800×480 képpont!


˝A felhasználóknak immár a telefonjukon sem kell oldalra szkrollozniuk, ha éppen egy eredetileg személyi számítógépes monitorokra optimalizált megjelenésű weboldalt böngésznek a készüléken˝ – nyilatkozta a vállalat egyik képviselője a hivatalos bejelentés kapcsán. Emberünk elmondta, hogy a 800×480 pixel (WVGA) mintegy ötször nagyobb képpont számot jelent a manapság széles körben használatos QVGA, vagyis 320×240 pixeles kijelzőkhöz képest.


A hagyományostól eltérően nem TFT LCD, hanem IPS LCD technológiájú kijelző mind vertikális, mind pedig horizontális irányban 170 fokos látószöggel rendelkezik, vagyis képe gyakorlatilag minden irányból jól látható. A 400:1 kontrasztarányú display fényereje egyébként 250 dc/m2.

A 142 gramm tömegű és három különböző színváltozatban kapható Hitachi W51H csukott helyzetben 106 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 22 milliméter vastag, vagyis nagyobb és nehezebb az átlagnál. Az autofókuszos digitális fényképezőgép segítségével maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontású fotók készíthetők. A kiegészítő külső kijelző 96×64 pixelt tudhat magáénak, a belső memória pedig miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyák segítségével bővíthető.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés