Connect with us

technokrata

100 millió felett az IE 7 felhasználói tábora

Kütyük

100 millió felett az IE 7 felhasználói tábora

A második leggyakrabban használt böngésző.

Múlt hét végére derült ki, hogy az Internet Explorer (letöltés itt) legújabb, hetedik generációját már több mint 100 millióan telepítették fel; ezzel (legalábbis az Amerikai Egyesült Államokban) a második legnépszerűbb webböngészővé vált. Az élen természetesen az elődje végzett: az Internet Explorer 6-os kiadása még mindig a legtöbbek által használt browser.

Tony Chor, a Microsoft Group Program Managere az IE blogban tette közzé, hogy január 8-án lépték át a 100 milliomodik IE7 installálást. A használat mértékének bemutatására pedig az online böngészőhasználatot monitorozó WebSideStory adatait hozta elő Chor – eszerint az Egyesült Államokban a website-okat böngészők több mint 25 százaléka használta már az IE7-et.

További emelkedést vár a vállalat a böngészőtől, ennek pedig az adhat új lökést, hogy mind több nyelvre készül el a lokalizáció, azaz a különböző nyelvi változatok. Az angol kiadás Windows XP-re már október óta letölthető (amint arról mi is beszámoltunk), a Microsoft Automatic Update szolgáltatása révén az operációs rendszert használók többsége már be is szerezte a szoftvert; a Windows Vista pedig alapértelmezettként tartalmazza a böngészőszoftver hetedik generációját.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák