Connect with us

SMS-ben rendelhető a telefonszám

Kütyük

SMS-ben rendelhető a telefonszám

A Vodafone Otthon 2in1 opció már szöveges üzenetben is aktiválható.

2006. novemberében indította el a Vodafone a vezetékes ügyfeleknek otthoni telefonálásra alternatívát kínáló szolgáltatását, a Vodafone Otthont. Az új megoldás az eltelt két hónapban több mint húszezer ügyfelet vonzott. Mostantól a Vodafone újításának köszönhetően a vezetékes számot és a hozzá kapcsolódó kedvezményeket biztosító Vodafone Otthon 2in1 opció megrendeléséhez elég egy SMS.

Az indulás óta már több mint húszezer használója van a Vodafone Otthon szolgáltatásának. A felhasználók otthonukból kedvező tarifával hívhatnak vezetékes számokat, valamint őket is vezetékes számon érhetik el mások. Az is a szolgáltatás népszerűséget bizonyítja, hogy a vezetékes számhordozási arány novemberről decemberre jelentősen emelkedett, az év utolsó hónapjában 4,5-szer annyian jelezték igényüket, hogy a Vodafone Otthon szolgáltatást a régi, megszokott vezetékes számukkal kívánják igénybe venni.

Januártól a Vodafone lakossági számlás előfizetői – a már ismert telefonos rendelés mellett – egy díjmentes SMS útján is igényelhetnek maguknak vezetékes számot. A Vodafone Otthon 2in1 opció megrendelésével az ügyfelek nemcsak egy vezetékes számot kapnak, melyen ők elérhetővé válnak, hanem otthonról mindössze 6,9 forintért hívhatják az ország összes (nem emelt díjas) vezetékes számát.

A VSZ kód 1270-re történő elküldésekor a rendszer ellenőrzi, hogy az ügyfél megfelel-e a Vodafone Otthon 2in1 opció igénybevételi feltételeinek, és mind az aktiválás elindításáról, mind pedig az esetleges elutasításról válasz SMS-ben értesíti az ügyfelet. Az ügyfél számára a vezetékes szám aktiválása a kérést követő 48 órán belül megtörténik, erről a felhasználó egy szöveges üzenetben értesül.

Azok az előfizetők, akik 2007. március 31-ig rendelik meg a Vodafone Otthon 2in1 opciót, a megrendeléstől számított 3 hónapig havidíjmentesen vehetik igénybe a szolgáltatást.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom