Connect with us

technokrata

Sagem my750X: nyitható-forgatható új mobil

Kütyük

Sagem my750X: nyitható-forgatható új mobil

Megérkezett a franciák legújabb mobiltelefonja.

A Sagem my750X típusjelzésű készülék divatos szétnyitható kialakítást kapott a tervezőasztalon, a kijelzőt tartalmazó fedlap azonban nem egyszerűen csak felhajtható, hanem egyben el is forgatható, és fordított helyzetben (kijelzővel kifelé) is visszacsukható a helyére.

A 125 gramm tömegű középkategóriás újdonság alaphelyzetben 97 milliméter hosszú, 48 milliméter széles és 22 milliméter vastag, vagyis egyáltalán nem nevezhető ultra-vékonynak. A TFT technológiájú belső folyadékkristályos kijelző 18 bites színmélységű, vagyis több mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni, felbontása pedig a mai elvárásoknak megfelelően 320×240 képpont (QVGA). A kiegészítő külső kijelzőről sem kell lemondanunk: ez az elsősorban hívófél kijelzésre használatos, ugyancsak TFT display 65 ezer színű és 96×72 pixel birtokosa.

A Sagem my750X-be egy nem túl nagy felbontású, konkrétan 1,3 megapixeles digitális fényképezőgép modul került, melynek segítségével maximum 1.280×1.024 pixeles felbontásban fotózhatunk. A kamera kapcsán említést érdemel továbbá az éjszakai üzemmód, valamint a 176×144 pixeles videófelbontás. Az elkészült felvételek egyrészt a 25 MB kapacitású integrált memóriában, másrészt a telefon bővítőslotjába helyezett microSD (TransFlash) memóriakártyákon tárolhatók el.

A sztereó FM rádiós és sztereó Bluetooth (A2DP) headset támogatású Sagem my750X várható árát egyelőre sűrű homály fedi.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle