Connect with us

technokrata

Csupa fém mobil – arcfelismeréssel

Kütyük

Csupa fém mobil – arcfelismeréssel

A Pantech nagyon ritkán készít unalmas mobiltelefonokat…

A dél-koreai székhelyű gyártó ezúttal is alaposan kitett magáért, ugyanis legújabb készüléke mind külcsín, mind pedig belbecs tekintetében képes valami újat felmutatni. A keresztségben Pantech IM-U170 nevet kapott újdonság egyik érdekessége, hogy borítása teljes egészében fémből, ráadásul nem is akármilyen fémből, hanem magnézium ötvözetből készült, ami kellő ellenálló képességet biztosít. Ahogy a készülékház, úgy a billentyűzet is fémből és nem olcsó műanyagból készült, a hagyományos nyomógombok helyét pedig ezúttal érintésérzékeny billentyűk vették át.

A telefon másik érdekessége a fejlett arcfelismerő technológia. Ennek segítségével gyakorlatilag minden körülmények között a lehető legideálisabb önarcképek és portrék készíthetők, ezen túlmenően pedig még egy az arcfelismerő képességekre épülő játékszoftvert is telepítettek a fejlesztők a telefonra. A külső kamera modulban egy 2 megapixeles CMOS képszenzor teljesít szolgálatot, mely maximum 1.600×1.200 képpontos fotózást tesz lehetővé számunkra, a belső kijelző felett található kiegészítő kamera pedig VGA, vagyis 640×480 pixeles felbontású.

A 2,2 colos képátlóval rendelkező fő display 320×240 pixelt (QVGA) és 262.144 színárnyalatot tudhat magáénak, a vékonyka külső kijelző pedig a legfejlettebb OLED technológiára építkezik. A belső memória 120 MB-os kapacitású és memóriakártyák révén egyszerűen bővíthető.

A Pantech IM-U170 csukott állapotban 96,5 milliméter hosszú, 48 milliméter széles és 15,4 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 106 grammot nyom.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök