Connect with us

technokrata

Virtuális drogot kínál az online világ

Kütyük

Virtuális drogot kínál az online világ

A Merlin´s Café-ban vízipipák széles választékából válogathatnak az elszállni vágyók.

A virtuális világot kínáló Red Light Center megkezdte a virtuális drogok értékesítését is online éjszakai klubjaiban, hotelek bárjaiban, mozikban és boltjaiban.

A Red Light Center, mely szintén egy 3D-s virtuális világban játszható online létforma, és a Second Life után a második metaverzumnak vallja magát, most bemutatta legújabb különlegességét, mely révén a tagjai és a vendégek is betérhetnek egy Amszterdam-stílusú dohányzó helyiségbe, ahol vízipipával hasist vagy akár marihuánát is elslukkolgathatnak a virtuális repülés érdekében. A korhatáros online virtuális világot Hollandia fővárosának rosszhírű piroslámpás negyede ihlette, és csak a 18 év felettiek látogathatják.

A vállalat szerint, aki belép Merlin kávézójába, a nargilék, és a keleti vízipipák széles választékát találja a drogkommandó jelenléte nélkül. „A pipák szabadon szívhatók, aki pedig bátran slukkolgat, az hamar úgy fogja érezni magát, mintha valóban „elszállna”. A virtuális kannákból való füstölés mennyiségétől függően a hatás lehet „tompulás” és teljes beszívás is.

A Red Light Center ugyanis bizonygatja, hogy a felhasználók vizuális és digitális eufóriáról is beszámoltak, ami „meglepő módon valósághűen” hasonlít a marihuána elfüstöléséből eredőre.

Dr. David Walsh, a National Institute on Family and the Media szóvivője szerint a drogok játékokban történő szerepeltetése felkelti a játékosok kíváncsiságát és érdeklődését a kábítószerek iránt. Mint mondta: „A játékok nagyon életszerűek, így lélektanilag is nagy befolyással bírnak, most itt van nekünk ez a drogot népszerűsítő darab. Vajon hol húzhatjuk meg a határt?”Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom