Connect with us

Ragyogás, fény, csillogás

Kütyük

Ragyogás, fény, csillogás

Az LG a jövő hónap elején leplezi le legújabb csili-vili mobilját Európában.

Az LG Electronics február 7-én dobja piacra az Egyesült Királyságban vadonatúj telefonját, az LG Shine-t. Az angliai bemutató a Shine globális bevezetésének első állomásaként szolgál, melyet követően a készülék minden nagyobb piacon kapható lesz szerte a világon 2007 második negyedévéig.

Az LG eddig több mint 180.000 Shine telefont értékesített Dél-Koreában a novemberi bemutató óta, és még mindig több mint 3.500 készülék talál gazdára naponta. A prémium kategóriás Black Label széria második tagjaként a Shine bemutatását óriási érdeklődés kíséri világszerte 2,2 colos ˝mágikus tükör˝ kijelzőjének, multifunkcionális tekerőtárcsa gombjának és csiszolt, teljes egészében fémből készült testének köszönhetően.

A készülék fényes és teljes egészében fémből készült teste az LG legújabb fejlesztéseit és egy rendkívül hosszú élettartamú akkumulátort rejt magában. A mindössze 13 milliméter vastag sliderphone TFT kijelzője a mai elvárásoknak megfelelően QVGA (320×240 pixel) felbontású és 262 ezer színárnyalatú, a digitális fényképezőgép modul pedig 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontású.

Az angliai Shine modell részletes technikai információit a február 7-i hivatalos termékbemutatón hozzák nyilvánosságra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom