Connect with us

technokrata

Ezüst Nyíl mobiltelefon a Samsungtól

Kütyük

Ezüst Nyíl mobiltelefon a Samsungtól

A vadonatúj Vodafone McLaren Mercedes sorozatban egy Samsung mobil is helyet kapott.

A Samsung SGH-Z720M (Ultra Edition 13.8) típusjelzésű új csúszkamobilja nem csak nagy felbontású kamerával, hanem gyors adatátvitellel is fel van vértezve. A készülék egy háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modult kapott, de ami ennél sokkalta érdekesebb, hogy a GPRS, EDGE, UMTS és HSDPA (maximum 1,8 Mbit/s) vezeték nélküli adatátviteli technológiákat egyaránt támogatja.

A mindössze 80 gramm tömegű, szétcsúsztatható kialakítású újdonság alaphelyzetben 104,5 milliméter hosszú, 51,3 milliméter széles és 13,8 milliméter vastag. A hátul található, autofókusz funkciós és LED-vakus fényképezőgép modul lelke nem más, mint egy 3 millió képpontos CMOS képszenzor, az előlapi második kamera pedig VGA (640×480 pixel) felbontású. Ez utóbbi elsősorban a videóhívásokhoz használatos.

A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 2,1 colos képátlóval rendelkező, TFT kijelző gondoskodik, a maga 262 ezer színével, illetve 240×320 pixeles (QVGA) felbontásával. A fejlett PIM funkciókkal felvértezett Samsung SGH-Z720-ból természetesen a Bluetooth 1.2 kontroller és az USB 1.1 interfész sem hiányzik, továbbá említést érdemel a 20 MB-os belső memória, valamint a microSD (TransFlash) memóriakártyás bővítési lehetőség. Az exkluzív Vodafone-os kiadásról egyelőre még nem közölt fotót a gyártó, így az alábbiakban a hétköznapi kivitelű Samsung SGH-Z720 látható.

A Vodafone McLaren Mercedes SGH-Z720M érdekessége továbbá a rajta helyet kapott exkluzív tartalom: videófelvételek, csengőhangok és egy autóverseny játék – természetesen minden a Forma 1 jegyében. A Vodafone ezenkívül két másik F1 mobilt is bemutatott, a Vodafone McLaren Mercedes 770SH-t és a Vodafone McLaren Mercedes GX29-et, melyekkel külön cikkekben foglalkozunk.

Megjegyzendő, hogy a Vodafone McLaren Mercedes ma este Valenciában mutatja be 2007-es versenyautóját, az MP4/22-es modellt. A csapat két pilótája idén a kétszeres F1 világbajnok Fernando Alonso és a GP2 bajnok Lewis Hamilton lesz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák